vr 3 jul 08:30 - 17:30
DROP 2020

DROPSTAP: Bokrijk (8-11 jaar)

3 jul
08:30 - 17:30
  • 3 jul
    08:30 - 17:30
    parking Westrand

DROPSTAP

Start van de grote vakantie… We vliegen er direct in en gaan (dr)op stap! De eerste vakantiedagen van zomer 2020 worden onvergetelijk. Zegt een drijvend hindernissenparcours je wel wat? Nieuwsgierig naar de geheimen van de fotografie? Zin om Antwerpen te ontdekken? Benieuwd hoe het leven er honderd jaar geleden aan toeging? Schrijf je dan in voor onze avontuurlijke drOPSTAPjes! 

Wist je dat we zelfs een package-deal hebben? Neem deel aan de 3 activiteiten en betaal slechts €50 voor alle uitstappen!

Bokrijk

Maak kennis met verdwenen producten en gebruiken van de boerderij. Kies een stukje leder en maak je eigen geldbeugel. In de namiddag doen we een Bokrijkrally: een speelse competitie met touwtrekken, kersenpitspuwen, hoefijzerwerpen, klompenrace en nog veel meer gekke dingen van vroeger.

INSCHRIJVEN VIA TICKETGANG

Het inschrijven voor vorming voor kinderen en jongeren, loopt vanaf dit seizoen via TicketGang. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken per gezin, nadien schrijf je in voor de cursus(sen). Deze handleidingen kunnen je op weg helpen: Handleiding aanmaken account vrije tijd & Handleiding inschrijven vrije tijd.