Sparrowpix
zo 9 mei 16:30 - 17:30
Maak het mee

Improvisatietheater: Maak het mee

Inspinazie
zo 9 mei
16:30 - 17:30
  • zo 9 mei
    16:30 - 17:30
    Itterbeek Idee (Kerkstraat 61-63, 1701 Itterbeek)

Een duurzame mix van improvisatie en theater. 

Thematisch improvisatietheater wordt gekenmerkt door de hoge interactiegraad. We kiezen voor improvisatie om echt samen met de aanwezigen het thema van het duurzaamheidsevent 'Maak het mee' te exploreren, en maken daarbij gebruik van de aanwezige kennis en standpunten.

Aan de hand van prikkelende stellingen wordt ruimte geboden aan een eerlijke en brede dialoog met het publiek over verschillende aspecten van bepaalde duurzame keuzes. Standpunten worden uitvergroot in beeld gebracht in geïmproviseerde scènes. Verschillen en raakvlakken worden theatraal uitgediept. De betekenis van duurzaamheidskwesties op persoonlijk en relationeel niveau worden blootgelegd door de personages die hun meest stellige of onzekere kanten laten zien.

Inspinazie heeft als missie mensen de kracht van improvisatie te laten ervaren. Dit zowel in theatrale als niet-theatrale toepassingen.

 

Onderdeel van:
Maak het mee

Het is niet dat we het zelf bijzonder grappig vinden dat de aarde aan een razend tempo opwarmt.

Credits

Team TIM van Inspinazie bestaat uit: Elke Janssen, Charlotte De Metsenaere, Marc Breban, Eva Van Eynde, Alain Rinckhout, Ingrid Crollet, Frank de Block, Leen De Koker, Nathalie Van Renterghem, Suzanne Kempeneers, Bill Barberis, Ann Claes, Daisy Vaerewyck en Kevin Van Staeyen. Afhankelijk van wie beschikbaar is, zullen er 4 acteurs uit dit lijstje aanwezig zijn.