za 5 sep 10:00 - 14:00
SEIZOENSOPENING

Ezelsoor XL

met illustratoren Elise Vandeplancke en Hélène Jacobs
5 sep
10:00 - 14:00
  • 5 sep
    10:00 - 14:00
    Westrand - feestzaal
    gratis

Jaarlijks gratis boekenkaftfeestje met bont kaftpapier, straffe illustratoren, verrassende doorloopworkshops én een seizoensopeningsfeestje!

Kom je boeken kaften in Westrand met gratis kaftpapier en etiketten, goed voor het kaften van zo'n 12 normale schriftformaten. Het kaftpapier is ontworpen door kinderen uit Dilbeek, Vlaams-Brabant en Brussel. 

Bij binnenkomst ontvang je een reuzenetiket waarmee je meteen deelneemt aan een wedstrijd. Een onschuldige hand trekt de winnaar van een gratis Familiedagpas. Ook de school die het meeste leerlingen aanbrengt, wint een fijne prijs. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk kind (1e tot 6e leerjaar) vijf vellen kleurig kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten. Ga met je bruine kaft langs bij seizoensillustratrice Elise Vandeplancke en bij Helène Jacobs voor een geweldig supertoffe en uitermate unieke tekening!

We vieren de start van het schooljaar én we geven de aftrap van het nieuwe cultuurseizoen, joepiejajee! In aanwezigheidheid van het Ministerie van Metingen, met een verhaal of twee, een BlikOpener special en ook Club Véro’n’ik doet mee!