vr 23 okt 20:30
- geannuleerd -

FokkoF

Barbara Sarafian
vr 23 okt
20:30
  • vr 23 okt
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)
    geannuleerd

Voor het eerst op de planken met een zelfgeschreven monoloog over rolpatronen en vrouw-zijn.

Met kwetsbare bravoure en veel humor vertelt Barbara Sarafian in FokkoF over de zonde van het vrouw-zijn. Ze ontleedt haar vallen-en-opstaan en vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glazen afgrond, de positie vanwaar ze verwonderd kijkt naar de maatstaven en rolpatronen die ons worden aangepraat. FokkoF is haar keuze, haar plicht.  Ze zal fluisteren, liefdevol gieren en begeleid door muzikant Lewis zelfverzonnen fado’s zingen.

Barbara Sarafian speelde in meer dan 25 films (Aanrijding in Moscou, Rundskop, Zot van A) en ontelbare televisiereeksen (In Vlaamse velden, Beau séjour, Baptiste). Twintig jaar geleden toerde ze Vlaanderen rond met haar monoloog Frontaal als het personage Sonja Duplex (Studio Brussel, De Lieve Lust) met tekst van Erwin Mortier, ze speelde in voorstellingen van De Koe en Skagen, … Nu staat ze voor het eerst op de planken met een zelfgeschreven monoloog. 

Lewis is een singer-songwriter, die dit jaar als eerste Belg afstudeerde aan de Paul McCartney Academy in Liverpool. Jaarlijks worden daar slechts 100 studenten van over heel de wereld aanvaard. Barstensvol talent dus, en een sensatie tijdens The Voice (die hij moest verlaten om zijn studies in Liverpool aan te vatten. Dit wordt een hele grote!

Credits

Tekst en spel Barbara Sarafian
Muziek Lewis
Regie Barbara Sarafian en Mathijs F. Scheepers