wo 28 okt 17:00

Edward (6+)

BRONKS
wo 28 okt
17:00
  • wo 28 okt
    17:00
    Westrand

Een (ver)beeldende trip door twee werelden: de ene zonder en de andere bol van fantasie

Edward komt elke dag gekromd door zijn aktetas aan op zijn werk. Regen of zonneschijn, hij kleurt altijd even grijs. Jas aan het haakje, glas water tot de helft vullen, bedieningspanelen starten en de minuten tikken weg. Van acht uur ’s morgens tot vier uur in de namiddag. Van maandag tot vrijdag. Van september tot juli. 

Maar op een dag, rond drie over acht, hoort Edward het geluid van iets of iemand die heel hard probeert om geen geluid te maken. Edward verstijft en tuurt om zich heen. Niets. Hij schuift zijn bril wat hoger op zijn neus en staat plots oog in oog met een kind. Edwards hart bonst bijna uit zijn borstkas en in zijn handpalmen ontspringen spontaan twee rivieren. Hij beseft dat vanaf nu, vanaf dit exacte moment, niets nog hetzelfde zal zijn. 

Edward sleept je mee op een (ver)beeldende trip door twee werelden; de ene zonder en de andere bol van fantasie.

TIP VAN VLIEG

Getipt door UiTmetVlieg als één van de zes theatervoorstellingen van het najaar die je zeker niet mag missen!

PREMIÈRE IN BRONKS

Ontdek 'Edward': de eerste BRONKS-voorstelling ooit met kindacteurs

Interview: ‘Edward’ bij Bronks: de oude man en de superhelden

Aperitiefvoorstelling

Deze voorstellingen starten om 17u. Bij het verlaten van de theaterzaal schenken we je graag een aperitiefje in, helemaal in het thema van de voorstelling. Nog even samen nagenieten. Proost! 

GEEN APERITIEF DIT SEIZOEN - we kunnen aperitiefjes niet coronaveilig aanbieden en zijn daarom genoodzaakt aperitiefjes na de voorstelling te annuleren.

Boodschap van algemeen nut

Het zijn nog steeds coronatijden. Dit houdt in dat maatregelen kunnen versoepelen of verstrengen. Ook de omkaderingsactiviteiten zijn hier rechtstreeks afhankelijk van. Dus alles is onder voorbehoud.  We houden je steeds op de hoogte van mogelijke aanpassingen.

Credits

concept en regie Christiaan Mariman spel Atta Nasser & afwisselend Mattis Devoldere Contesse of Julian Jan Daenen choreografie Michelle Peters muziek en sounddesign Christiaan Mariman & Tom de With kostuum Margerita Sanders scenografie Christiaan Mariman i.s.m. BRONKS-decoratelier & KVS productie BRONKS