zo 22 nov 10:30 - 11:30
Ontbijtfilm

Het varken, de vos en de molen (3+)

zo 22 nov
10:30 - 11:30
  • zo 22 nov
    10:30 - 11:30
    Westrand

De charme van de eenvoud met deze vertederende handgetekende animatiefilm.

Boven op de berg woont een klein varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een dreigende zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die boosdoener te verjagen, blijft het varkentje alleen achter. Hij is nu verantwoordelijk voor de molen en eigenlijk voor het hele dorp. Dat is veel last op de schouders van één kleine big. Maar hij krijgt hulp van zijn beste maatje, de vos.

Deze handgetekende animatie sleept het jongste publiek mee in een surreële wereld. De beelden zijn soms abstract, maar de emoties van het vertederende biggetje voelen levensecht. De charme van de eenvoud.

Ontbijtfilms

Een ontbijtfilm is een film op zondagochtend om 10u30. Voor de film kan je genieten van een (h)eerlijk ontbijt in Westrand vanaf 9u. Met liefde bereid en geserveerd door Marcel (Jeficlub), Erika en Elisabeth (Westrand). Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Bestel je ontbijt via formule 2 vóór donderdag 16u.

Boodschap van algemeen nut

Het zijn nog steeds coronatijden. Dit houdt in dat maatregelen kunnen versoepelen of verstrengen. Ook de omkaderingsactiviteiten zijn hier rechtstreeks afhankelijk van. Dus alles is onder voorbehoud. Verjaardagsfeestjes bij de ontbijtfilms kunnen we dit seizoen helaas niet laten doorgaan. We houden je steeds op de hoogte van mogelijke aanpassingen.

Credits

Regie Erick Oh - Animatiefilm - US - 2019 - zonder dialoog - 50’

 

Organisatie van Jeficlub Dilbeek in samenwerking met Westrand, Gezinsbond Dilbeek-Itterbeek, Oxfam Wereldwinkel Dilbeek en Boerenmarkt Dilbeek.