Lieven Dirckx
za 29 mei 20:30
UITGESTELD

Opus 3

Senne Guns
za 29 mei
20:30
  • za 29 mei
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)
    geannuleerd

Cabaretdebuut waarbij pianist en zanger Senne Guns tussendoor de muziek èn zichzelf fileert. 

Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste? Senne Guns brengt een verhaal vol muziek, Mozart, kinderen, absurdisme en grote dromen in een kleine wereld: Opus 3. De jury van het Leids Cabaretfestival 2019 prees hem als een “echte verhalenverteller in een droogkomisch universum, ondersteunt met fabuleus pianospel. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.”

"Kleine verhalen, licht absurd, afgewisseld met soms wat weemoedige, melancholische nummers, op z’n best als hij achter z’n piano zit en er op los lult. Cabaret dus, zoals je het in Vlaanderen niet zo vaak ziet." - ★★★★ De Morgen

Senne Guns

Senne Guns (Wilrijk, 15 februari 1986) is een Belgische muzikant (pianist, componist, zanger), die vanaf 2011 ook Nederlandstalige liedjes schrijft en zingt. Guns begon zijn bekende muzikale carrière bij de band Tomàn, waar hij toetsenist was. In 2010 begon hij solo onder zijn eigen naam. Hij toerde in 2011 met Spinvis.

Credits

Tekst en spel Senne Guns
Regie Raf Walschaert

www.senneguns.be