wo 27 jan 20:30

An evening with Alex Agnew

Alex Agnew
wo 27 jan
20:30
  • wo 27 jan
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)
    geannuleerd

Alex Agnew neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast

De voorziene productie Be Careful What You Wish For kan onder de huidige covid-maatregelen niet meer in de omstandigheden plaatsvinden zoals hij had moeten gespeeld worden.

 

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs VL en NL theaterzalen. 

Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten.

 

De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Tijdens BCWYWF was er al de #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimatactivisten naartoe?

Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van BCWYWF, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast.

 

Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Make comedy funny again. Keep comedy evil.

In 2001 speelde Alex Agnew zijn eerste comedy-optredens. In 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival. In 2011 stuntte hij door als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten zijn 5 uitverkochte best of-show Larger Than Life in het Antwerpse Sportpaleis. Nadien volgde een nieuwe theatertour én in 2013 opnieuw 4 Sportpaleisshows, bijgewoond door 65.000 fans, die de dernière waren van zijn Interesting Times-tournee met een aangepast decor en de (aan)gepaste titel The Legend Ends. Na een comedysabbat keerde Alex Agnew in 2016 terug met Unfinished Business, en een nieuwe comedytour door Vlaanderens grootste theaterzalen. In 2019 speelde hij opnieuw het dak van het Antwerps Sportpaleis eraf tijdens de kick-off shows van de Be Careful What You Wish For-tour. Comedy zit in z’n bloed en het zal er wellicht nooit meer uitgaan.

Credits

Tekst en spel Alex Agnew
Setdesign en vormgeving Manu Van Heuckelom
https://alexagnew.be/