do 28 jan 07:00 - 07:05
- geannuleerd -

Belpop Bonanza

De muzikale geschiedenis van 1700 Dilbeek volgens Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing
do 28 jan
07:00 - 07:05
  • do 28 jan
    07:00 - 07:05
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)
    geannuleerd

De Dilbeekse jaren van Jacques Brel, de start van Oscar and The Wolf, de oprichter van Clouseau, het repetitiekot van Black Box Revelation, de wieg van Urbain Servranckx, ‘Kamiel in België’ van Raymond van het Groenewoud, de live-cd’s van Jan Leyers en van Soulsister, de onzichtbare hand van Samson, UK Subs in Zaal Select, …

Helaas wordt het Belpop programma in het seizoen 20-21 geannuleerd. We proberen om het uit te stellen naar een volgend seizoen.

De muzikale geschiedenis van Dilbeek is a) groot en b) bijzonder: de hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit a.k.a. DJ Bobby Ewing. Twee muziekfreaks met een specialisatie in de geschiedenis van de Belgische popmuziek.

Jan Delvaux vertelt al jaren markante Belgenverhalen op Radio 1 en werkte mee aan Belpop op Canvas. Jimmy Dewit is de muzikale spil van Discobar Galaxie en maakt soundtracks.  De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. De saus is humor. Veel humor. Belpop Bonanza Dilbeek wordt een spannende, grappige en entertainende revue over wat zich de voorbije 60 jaar heeft afgespeeld in de postcodes 1700 tot 1703. Een muzikaal geschenk voor de Konijnenfretters.

Mis de andere activiteiten in het kader van Belpop Bonanza Dilbeek niet:

10/10/2020: Quiz Belpop Bonanza Dilbeek Special  / geannuleerd

26/11/2020: Artist talk Belpop Bonanza Dilbeek  / geannuleerd

"Belpop Bonanza is een must see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin." - ★★★★ Het Nieuwsblad