zo 31 jan 15:00 - 16:00
Première - GEANNULEERD -

Wars (5+)

Tal en Thee
zo 31 jan
15:00 - 16:00
  • zo 31 jan
    15:00 - 16:00
    Cc Strombeek
    geannuleerd

Caleidoscopisch fabelachtig fascinerend: een verrassende mix van live muziek, zang, poppenspel en animatiefilm

OPGELET, de ticketverkoop voor deze voorstelling start NIET op 22 augustus. CC Strombeek start de ticketverkoop voor het voorjaar van 2021 pas later. De datum wordt nog aangekondigd.

Aan de rand van een bruisende grootstad leeft Wars. Hij is een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan in de haven woont. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe stukje stad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers en vuursteentjes. Op een dag vindt ze iets dat niet in haar jaszak past. Een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen. Een magisch universum!

In 2021 viert Tal en Thee zijn tiende verjaardag. In dit feestjaar brengt het gezelschap makers en spelers uit eerdere voorstellingen samen, aangevuld met nieuw jong talent: de muzikanten van Naragonia (BOOM), Reineke Van Hooreweghe (Octavio’s Elektro en De Roofkes), Maarten Van Aerschot en de jonge contratenor Bas Van Damme. Deze ploeg bouwt voor WARS een kleurrijk magisch universum. 

Credits

Concept en spel Maarten Van Aerschot en Reineke Van Hooreweghe Live muziek Toon Van Mierlo en Pascale Rubens Live zang Bas Van Damme Animatiefilm Jeroen Ceulebrouck en Sofie Vandenabeele Poppen Evelyne Meersschaut Technisch ontwerp Robbe Mols