do 11 mrt 14:00 - 16:30
- GEANNULEERD -

Voorjaarsfeest Senioren

Marjan Berger en Frank Galan
do 11 mrt
14:00 - 16:30
  • do 11 mrt
    14:00 - 16:30
    Westrand - theaterzaal en feestzaal

Gezien de laatste evoluties zien wij ons genoodzaakt om dit concert uit te stellen. Bezoekers die reeds kaartjes kochten, worden persoonlijk gecontacteerd.

Tijdens het voorjaarsfeest voor senioren kan je genieten van Marjan Berger, een zangeres van veel markten thuis. Deze innemende artieste weet haar publiek telkens te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Een optreden met haar is een afwisseling van Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige liedjes met inhoud, maar staat ook garant voor sfeer en ambiance.

De sympathieke zangeres, die we kennen van vrolijke schlagerliedjes, heeft in 2019 nog een aantal liedjes uitgebracht, o.a. “Ik wou nog,” een gevoelige ballade. Er waren niets dan lovende commentaren op de single “Dingen,” waarin de zangeres in een nieuwe stijl is te horen. Ze brengt een repertoire dat aanslaat en garant staat voor een geslaagd voorjaarsfeest

Zanger Frank Galan is ook van de partij. Met al meer dan 30 jaar ervaring onder de riem, staat deze bekende topartiest garant voor sfeer, ambiance en romantiek. Aanvankelijk vergeleken met zijn vriend en mentor Julio Iglesias, is Frank Galan al vele jaren volledig op eigen kracht zeer succesvol.

Internationale repertoires zijn hem niet onbekend, maar ook een ruime keuze uit zijn eigen oeuvre zijn absolute smaakmakers en een bewijs dat muziek een universele taal is. Deze artiest heeft alles in huis om je een heerlijke namiddag te bezorgen. Een sympathieke verschijning met een uniek stemgeluid.