zo 20 dec - ma 21 dec
n.a.v. 100 jaar Hercule Poirot

Poirotspel

20 dec
-
21 dec

Een mysterieus spel naar aanleiding van 100 jaar Hercule Poirot. 

Geen beter begin van de kerstvakantie dan een spannende speurtocht in de onontdekte hoeken en kanten van het Westrandgebouw en de bibliotheek.

Hercule Poirot wordt 100 in 2020! 100 jaar nadat hij tot leven werd geschreven kan je op zoek naar het best bewaarde geheim van deze innemende speurder. In 1920 werd De zaak Styles uitgegeven, de eerste misdaad- en detectiveroman van Agatha Christie met de personages Hercule Poirot, Inspecteur Japp en Arthur Hastings. 

Ben jij een goede speurneus? Kom het testen en ontmoet in levende lijve figuren uit de fantasiewereld van Agatha Christie en, wie weet, ook een echte crème de menthe nippende reïncarnatie? Ga op zoektocht, ontrafel het mysterie en breek het record voor het doek valt… Voorkennis van alle boeken is geen must om kunnen deel te nemen.

Schrijf in met een groep van minimum 3 en maximum 8 speurders en kies jouw moment de gloire… Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deel uitmaken van een groep. Er is geen apart parcours voor kinderen, er zijn wel aparte opdrachten. 

Je kan inschrijven voor een dagdeel. We laten je vooraf weten hoe laat je exact verwacht wordt in dat dagdeel. Het spel zal ongeveer 2u in beslag nemen. 

De spelregels worden vooraf bezorgd. 

Onderdeel van:
Cultuur overdag

Gezocht: figuranten, plotbedenkers en handlangers 

Wie aan de andere kant van het spel wil staan en mee wil helpen om het te bedenken en te realiseren mag kandideren bij onze 100jaarPoirot-werkgroep. Mail naar kunsten@westrand.be