do 9 jul 20:30 - 22:30

Bad Boys For Life

Door Adil El Arbi en Billal Fallah, met Will Smith en Martin Lawrence
9 jul
20:30 - 22:30
  • 9 jul
    20:30 - 22:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life.

Ticketverkoop

De ticketverkoop gebeurt op de gebruikelijke manier, enkel kan je in deze periode je plaatsen niet zelf kiezen: je bubbel krijgt automatisch een plaats aangewezen in de zaal. Dit gebeurt om de social distance maatregelen te respecteren. We zouden je dan ook willen vragen om enkel online te reserveren, en zo wachtrijen te vermijden de avond van de film zelf.
Je zal bij het bestellen zien dat er 2 types tickets beschikbaar zijn. Met een ‘rang 1’-ticket ben je zeker van je plaats en kan je best onmiddellijk betalen (niet met overschrijving). Met een ‘reserveticket’ kom je op een wachtlijst terecht en betaal je nog niet, je krijgt van ons een e-mail zodra je alsnog een plaats in de zaal krijgt.

De film

Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett.

Regie Adil El Arbi en Billal Fallah Met Will Smith, Martin Lawrence, Derrick Gilbert, Vanessa Hudgens
Verenigde Staten, China - 2020 - Actie, Misdaad, Thriller - 123' - Tweetalig ondertiteld