zo 15 nov 10:30 - 12:00

De kast van..

Willy Segers
15 nov
10:30 - 12:00
  • 15 nov
    10:30 - 12:00
    Bibliotheek De Wolfsput

De burgervader van Dilbeek stelt zijn favoriete boeken, films, drankjes, … in intieme setting voor. 

De kast van... is een formule waarbij we muzikanten, sporthelden, schrijvers of lokale persoonlijkheden laten vertellen over hun favoriete boeken, muziek, films, gerechten, enz. Na Rick de Leeuw, Remco Evenepoel en Bent Van Looy nodigen we dit keer onze burgervader, Willy Segers, uit in onze bib. Ook hij heeft heel wat interesse in cultuur en het voorbije jaar heeft hij heel wat beslissingen moeten nemen naar aanleiding van de Coronacrisis. Hij past dus perfect in het jaarthema over grote beslissingen. 

De volgende De kast van… is gepland op 28.02.2021. Meer info van zodra de spreker bekend is.

Heb je zelf ook leuke ideeën in verband met literatuur of is er een artiest die je wel eens wil ontmoeten, geef ons dan gerust een seintje: kunsten@westrand.be 

Het concept


In het concept ‘de kast van’ kan je enkele weken lang de favorieten van een bekend persoon terug vinden in een kast in de bibliotheek. De persoon in kwestie komt ook een woordje uitleg geven bij zijn favoriet boek, zijn beste film aller tijden, zijn lievelingsdrankje of gerecht, zijn favoriete muziek, zijn leukste reisboek enz..

Aangezien heel wat agenda’s overvol staan, hebben we ervoor gekozen om het event ‘de kast van’ op een zondagochtend te organiseren. Gezien de onzekerheid van de maatregelen ihkv Corona, is er besloten om geen ontbijt aan te bieden in het najaar van 2020.