do 16 jul 20:30

Monos

Hypnotiserende thriller in de Colombiaanse jungle - ★★★★★ Focus Knack, The Guardian
16 jul
20:30
  • 16 jul
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

"Monos zuigt zich gulzig en hardnekkig aan je vast... schept visuele magie met zijn landschapsfotografie – bloedmooi en angstaanjagend tegelijk.” - ★★★★★ de Volkskrant

Ticketverkoop

De ticketverkoop gebeurt op de gebruikelijke manier, enkel kan je in deze periode je plaatsen niet zelf kiezen: je bubbel krijgt automatisch een plaats aangewezen in de zaal. Dit gebeurt om de social distance maatregelen te respecteren. We zouden je dan ook willen vragen om enkel online te reserveren, en zo wachtrijen te vermijden de avond van de film zelf.
Je zal bij het bestellen zien dat er 2 types tickets beschikbaar zijn. Met een ‘rang 1’-ticket ben je zeker van je plaats en kan je best onmiddellijk betalen (niet met overschrijving). Met een ‘reserveticket’ kom je op een wachtlijst terecht en betaal je nog niet, je krijgt van ons een e-mail zodra je alsnog een plaats in de zaal krijgt.

De film

Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid, terwijl een fanatieke commandant hen een nieuwe opdracht toeblaft. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter moeten ze ook een koe verzorgen en bewaken voor De Organisatie. Als de commandant vertrokken is lijkt het echter meer een tienerkamp dan een militaire eenheid. Er wordt gestoeid met elkaar, er wordt gelachen en er ontstaan stelletjes. Maar als de strijd nadert en de koe per ongeluk om het leven komt wordt het menens…
Monos sleurt je mee in een overweldigend avontuur gedrenkt in rauwe emoties en weelderige natuur. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap, afbrokkelende controle en overlevingsdrang aan de grenzen van de beschaafde wereld.

Regie Alejandro Landes Met Julianne Nicholson, Sofia Buenaventura, Moisés Arias en Julian Giraldo
Colombia, Verenigde Staten - Thriller, Drama - 2019 - 103' - Tweetalig ondertiteld - 16+