do 6 aug 20:30

About Endlessness

"Een nieuwe topper van een wonderbaarlijk cineast" - ★★★★ Humo
6 aug
20:30
  • 6 aug
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Een droomachtige tocht langsheen losstaande gebeurtenissen, soms onbeduidende persoonlijke ervaringen, soms historische gebeurtenissen. 

Ticketverkoop

De ticketverkoop gebeurt op de gebruikelijke manier, enkel kan je in deze periode je plaatsen niet zelf kiezen: je bubbel krijgt automatisch een plaats aangewezen in de zaal. Dit gebeurt om de social distance maatregelen te respecteren. We zouden je dan ook willen vragen om enkel online te reserveren, en zo wachtrijen te vermijden de avond van de film zelf.
Je zal bij het bestellen zien dat er 2 types tickets beschikbaar zijn. Met een ‘rang 1’-ticket ben je zeker van je plaats en kan je best onmiddellijk betalen (niet met overschrijving). Met een ‘reserveticket’ kom je op een wachtlijst terecht en betaal je nog niet, je krijgt van ons een e-mail zodra je alsnog een plaats in de zaal krijgt.

De film

Een priester die van zijn geloof is gevallen vindt nergens steun, een man die onbedaarlijk begint te huilen op de bus wordt gevraagd om thuis wat triestig te wezen, een verslagen leger sleept zich voort in de ijzige koude. De mens kan soms hard zijn voor elkaar. Maar gelukkig is er ook de verregende vader die de veters van zijn dochter strikt en de meisjes die een dansje doen voor de klanten op het terras van een café. 

Regie Roy Andersson Met Bengt Bergius, Anja Broms, Marie Burman
Zweden - Drama - 2019 - 78' - Tweetalig ondertiteld