do 13 aug 20:30

La Vérité

Hirokazu Koreeda
13 aug
20:30
  • 13 aug
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

"Na Shoplifters ging Hirokazu Kore-eda in Parijs opnemen met Juliette Binoche en Catherine Deneuve. Ethan Hawke was ook toevallig in de buurt. Het resultaat is een frivole Franse film die vooral Deneuve laat schitteren in al haar glorie." - De Standaard

Ticketverkoop

De ticketverkoop gebeurt op de gebruikelijke manier, enkel kan je in deze periode je plaatsen niet zelf kiezen: je bubbel krijgt automatisch een plaats aangewezen in de zaal. Dit gebeurt om de social distance maatregelen te respecteren. We zouden je dan ook willen vragen om enkel online te reserveren, en zo wachtrijen te vermijden de avond van de film zelf.
Je zal bij het bestellen zien dat er 2 types tickets beschikbaar zijn. Met een ‘rang 1’-ticket ben je zeker van je plaats en kan je best onmiddellijk betalen (niet met overschrijving). Met een ‘reserveticket’ kom je op een wachtlijst terecht en betaal je nog niet, je krijgt van ons een e-mail zodra je alsnog een plaats in de zaal krijgt.

De film

Fabienne is een flamboyante Franse filmster, die al heel haar leven omringd wordt door mannen die van haar houden en haar mateloos bewonderen. Haar dochter Lumir woont ver weg in New York, waar ze werkt als scenarioschrijfster en getrouwd is met acteur Hank. Wanneer Fabienne haar zinderende memoires publiceert, zakt Lumir samen met man en hun dochtertje af naar Parijs voor de boekpresentatie. De familiereünie draait al snel uit op soms bittere, soms hilarische confrontaties: onverbloemde waarheden worden verteld, rekeningen vereffend en bekentenissen afgedwongen.

Regie Hirokazu Kore-eda Met Juliette Binoche, Catherine Deneuve, Ethan Hawke, Ludivine Sagnier
Frankrijk - 2020 - Drama - 106' - Tweetalig Ondertiteld