do 20 aug 20:30 - 22:30

The True History Of The Kelly Gang

Meeslepend verhaal over de “rise and fall” van een legendarische Australische schurk. 
20 aug
20:30 - 22:30
  • 20 aug
    20:30 - 22:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Naar de gelijknamige roman van Peter Carey. ★★★★★ The Telegraph

Ticketverkoop

De ticketverkoop gebeurt op de gebruikelijke manier, enkel kan je in deze periode je plaatsen niet zelf kiezen: je bubbel krijgt automatisch een plaats aangewezen in de zaal. Dit gebeurt om de social distance maatregelen te respecteren. We zouden je dan ook willen vragen om enkel online te reserveren, en zo wachtrijen te vermijden de avond van de film zelf.
Je zal bij het bestellen zien dat er 2 types tickets beschikbaar zijn. Met een ‘rang 1’-ticket ben je zeker van je plaats en kan je best onmiddellijk betalen (niet met overschrijving). Met een ‘reserveticket’ kom je op een wachtlijst terecht en betaal je nog niet, je krijgt van ons een e-mail zodra je alsnog een plaats in de zaal krijgt.

De film

Australië, 19e eeuw. Ned Kelly (George MacKay) is van jongs af aan in de leer bij de beroemde struikrover Harry Power (Russell Crowe). Wanneer zijn moeder gearresteerd wordt, neemt Ned geen genoegen meer met het overvallen van kleine postkoetsen. Ned verzamelt een groep rebellen om zich heen om een opstand te plannen tegen de Britse overheersers. Een onvermijdelijke clash tussen de vrijbuiters en autoriteiten lijkt in de maak… Regisseur Justin Kurzel verfilmt in True History of the Kelly Gang de gelijknamige befaamde roman van Peter Carey; een meeslepend verhaal over de “rise and fall” van een legendarische Australische schurk.

Regie Justin Kurzel Met George MacKay, Essie Davis, Nicholas Hoult
Verenigd Koninkrijk, Australië - 2020 - Misdaad, biografie, drama - 124' - Tweetalig ondertiteld - 16+