di 4 aug - di 1 sep

Zomercafé 2020

4 aug
-
1 sep

Vanaf augustus ben je iedere dinsdagavond vanaf 19u terug welkom op de Kasteelhoeve!

Omwille van het coronavirus werd beslist om het Zomercafé in juli niet te laten doorgaan, maar voor augustus klimmen we opnieuw in de stijgbeugels! 

De organisatie is momenteel volop bezig met het in elkaar timmeren van een veilig Zomercafé dat rekening houdt met de veiligheidsmaatregelen die op dat moment van kracht zijn. Hoe het er exact zal uit zien, kunnen we momenteel nog niet vertellen, maar we houden je op de hoogte via deze pagina en de facebookpagina van het Zomercafé.

Eén ding is wel al zeker: er wordt alles aan gedaan om de gezellige sfeer van het Zomercafé ook dit jaar in de verf te zetten. Om extra te kunnen genieten van deze sfeer en gezelligheid start het Zomercafé in 2020 een uur vroeger, om 19:00u en breien we er een extra editie aan in september.

Enkele Dilbeekse verenigingen springen graag mee op de kar om een coronaproof Zomercafé uit te baten. Bij hen kun je terecht op volgende data:

4 augustus 
Oxfam Wereldwinkel & Bagaya Kappelle

11 augustus
GBSK Handbal & Fietsband (Kom Op Tegen Kanker)

18 augustus
Nidasjtere

25 augustus
DAC - DIZV

1 september
Vijverfestival

Zij brengen naar goede gewoonte een leuke podiumact mee en voor elk Zomercafé een uniek eet- en drankaanbod. Zo kan je opnieuw genieten van een zomerse cocktail en een lekker hapje. Omwille van het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar de watertap van de partij zijn voor degenen die willen genieten van duurzame limonade.

We kijken er alvast naar uit jullie weer terug te zien op de Kasteelhoeve!