wo 1 jul - za 29 aug
DROP 2020

Schatten van Vlieg

1 jul
-
29 aug
  • 1 jul
    -
    29 aug
    Wolfsputten
    gratis

Hoor jij wat ik hoor in de Wolfsputten?

Wat ritselt er daar in de Wolfsputten? Vlieg die haar schat verstopt? Kom naar de balie van de bibliotheek, vraag je opdrachtenboekje met schatkaart en trek op pad door de natuur! Spits goed je oren want er zit muziek in de zoektocht dit jaar...

Heb je alle opdrachten opgelost en alle muzieknoten gevonden? Kom dan terug naar de bib en de schatkist zal voor je open gaan!

Praktisch

Locatie: De Wolfsputten
Vertrek- en eindpunt: balie van bibliotheek De Wolfsput.
Vraag daar je opdrachtenboekje met schatkaart die je langs alle opdrachten in de Wolfsputten brengt. Heb je alle opdrachten volbracht? Alle muzieknoten gevonden? Ga terug naar de bib, laat je deuntje horen aan de balie en de schatkist zal voor je opengaan!
! Belangrijk voor je op pad gaat: installeer een QR-codescanner op je smartphone, je zal die nodig hebben tijdens de zoektocht.
Wanneer: woe 1 juli t.e.m. za 29 augustus, tijdens de openingsuren van de bibliotheek, www.wolfsput.be

Schatjes van Vlieg
Ook de allerkleinsten kunnen op zoek naar de schat van Vlieg. Elke opdracht heeft twee niveaus: de schatten van Vlieg met opdrachten voor +6-jarigen en de schatjes van Vlieg met opdrachten op peuter- en kleuterniveau.

#schattenvanvlieg
Maak tijdens je zoektocht een leuke foto of filmpje en post die op Instagram met de hashtags #schattenvanvlieg en #bibliotheekdewolfsput en volg zo niet alleen de avonturen van andere schattenjagers, maar maak ook kans op een extra prijzenpakket!

Toon je ♥ voor onze natuur en respecteer de fauna en flora tijdens je zoektocht.

Bekijk onze reeksen