wo 1 jul - zo 26 jul

Raamportretten

Fotograaf aan huis
1 jul
-
26 jul
  • 1 jul
    -
    26 jul
    op locatie
    Niet verkoopbaar

Een eerbetoon aan je cocon van afgelopen maanden.

Met de coronamaatregelen die ons lange tijd aan huis bonden (en nog steeds een beetje binden), maken we momenteel een unieke periode door. Dit vraagt ook om unieke herinneringen. Het normale leven komt stilletjes terug op gang en omdat je langzaamaan af en toe het huis al wat meer uit kan, kan je nog even beroep doen op een uniek raamportret van jou en/of je gezin.

De afgelopen maanden waren we immers aan onze thuis gekluisterd en via deze unieke fotoreeks geven we een eerbetoon aan de plek die je al die tijd veilig hield. Laat je fotograferen terwijl je uit je deur rent, uit het raam klautert of toch nog even graag achter het venster zit. Een ode aan je huis en huisgenoten en tegelijkertijd een "afscheid van quarantaine" momentje. Daar hopen we op!

In augustus komt een fotograaf langs bij jou aan huis een maakt van jullie een portret als aandenken van deze bijzondere tijd. Je betaalt hiervoor 8 euro, die je achteraf gefactureerd wordt, en krijgt nadien het resultaat digitaal doorgestuurd en een papieren exemplaar afgedrukt op A3-formaat. Hang dit portret vervolgens aan je venster om zo een openlucht foto-expo te creëren in Dilbeek.

Inschrijven kan via deze link. Inschrijven kan tot en met 26 juli 2020. Wees er tijdig bij, want plaatsen zijn beperkt!