do 18 mrt 20:30 - 22:00
artiest in residentie

“NIET BOOS, TELEURGESTELD” (#virusverzen)

S.K.Belleman
do 18 mrt
20:30 - 22:00
  • do 18 mrt
    20:30 - 22:00
    W_Theaterzaal

Corona-cabaret. 

De voorstelling ‘NIET BOOS, TELEURGESTELD’ wordt een muzikale vertelling. Corona-cabaret. Al dan niet post. Muziek (hip-hop, beats, instrumentaal, A capella…) flarden tekst, volgen elkaar vlotjes op om zo tot een verhalende  voorstelling te komen die geen seconde verveelt. Net wanneer de kijker zou beginnen denken ‘nu leun ik even gemakkelijk achterover in de stoel’ schiet het alweer een andere richting uit. Toch wordt er op het juiste moment de nodige tijd genomen om de dingen even te laten ‘ontstaan’. Humor, poëzie, muziek. Twee muzikanten en een verteller.

#VIRUSVERZEN  is een titel die de lading van de voorstelling ook kan dekken aangezien het uiteraard zal vertellen over waar we in 2020 met z’n allen nu eenmaal niet omheen konden.

Maar ‘virus’ hoeft niet alleen op het vehikel ‘CORONA’ te slaan. 'We are virus’.

Hoe is het ooit zo ver kunnen komen en vooral, gaan we er iets van opgestoken hebben. Hoe gaan we dit een positieve draai geven naar de toekomst toe?

België in crisis, of is dat dan ooit anders geweest?

 Wat doen we wanneer vastgeroeste zekerheden ons ineens ontvallen en we voor voldongen feiten komen te staan? We improvise! Or die… En vooral, laat ons afspreken om het “C” woord niet meer in de mond te nemen… tenzij het écht niet anders kan natuurlijk. Maw, MUZIEK!

Credits

Concept, muziek en spel: Kevin Bellemans
Muziek en spel: Kasper Coornaert en Adriaan De Vis