Westrand Cultuurcentrum Dilbeek
Sarah Yu Zeebroek

EZELSOOR (6-13 jaar)

SEIZOENSOPENING FAMILIE
za 3 sep 10:00 - 16:00
za 3 sep
10:00 - 16:00
  • za 3 sep
    10:00 - 16:00
    Westrand - feestzaal
    gratis

Jaarlijks gratis boekenkaftfeestje met bont kaftpapier, straffe illustratoren, verrassende doorloopworkshops én een seizoensopeningsfeestje! Een megasuper seizoensopeningsfeestje!

Kom je boeken kaften in Westrand met gratis kaftpapier en etiketten, goed voor het kaften van zo'n 12 normale schriftformaten. Het kaftpapier is ontworpen door kinderen uit Dilbeek, Vlaams-Brabant en Brussel.

Bij binnenkomst ontvang je een reuzenetiket waarmee je meteen deelneemt aan een wedstrijd. Een onschuldige hand trekt de winnaar van een gratis ticket (familieseizoen 22-23). Ook de school die het meeste leerlingen aanbrengt, wint een fijne prijs. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk kind (1e tot 6e leerjaar) vijf vellen kleurig kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten. Ga met je bruine kaft langs bij seizoensillustratrice Elise Vandeplancke en andere illustratoren voor een geweldig supertoffe en uitermate unieke tekening! Je hoeft maar 1 boek mee te nemen hiervoor, je andere boeken kaft je gewoon thuis.

We vieren de start van het schooljaar én we geven de aftrap van het nieuwe cultuurseizoen, joepiejajee! Met een heuse petanquebaan, met een verhaal of twee van de Voorleestipi, een BlikOpener special en ook Club Véro’n’ik doet mee!

3 september. Het schooljaar en ‘t cultuurseizoen! IN de startblokken! Tijd voor een feestje; hehe, doe jij mee?