Ziet ze vliegen

Els De Schepper
do 22 sep 20:30 - 22:25
do 22 sep
20:30 - 22:25
  • do 22 sep
    20:30 - 22:25
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Kom binnen in de wonderlijke wereld van EDS Airlines.

Els de Schepper presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven alwaar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane, en komt binnen in de wonderlijke wereld van EDS Airlines. Je zet je gsm in vliegtuigstand en dan start een dolle show vol gein en ongein. Laat je dus meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess is geworden. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja, de depressieve reisleidster, op zoek is naar het grote geluk.

Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag à la Grand Hotel Boedapest en La science des rêves. Èn met een verrassende ‘vliegende’ apotheose. Je zal je innerlijk kind tegoed gedaan hebben en na afloop voel je een bevrijding alsof je werkelijk zelf twee uur hebt gevlogen op eigen kracht. Het zal het hart en de lachspieren deugd doen.

Els de Schepper ziet ze vliegen is ondertussen de 15e show van Els de Schepper. Met elke voorgaande show trok Els op een indrukwekkende tournee door Vlaanderen, wat nogmaals onderstreept dat zij de onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret is.

Els De Schepper

Els de Schepper studeerde in 1990 af aan Studio Herman Teirlinck.
In 1991 startte haar tv-carrière als panellid van het consumentenprogramma Raar maar waar en in het populaire Kriebels, en als actrice in de wekelijkse serie Wittekerke op VTM. Ze presenteerde het spelprogramma Kinderpraat. Bovendien was ze ook de presentatrice van het programma De plaatgast uit 2001.

Haar hart ligt echter in het theater waar ze furore maakt met haar onewomanshows. Sinds 1993 brengt ze elke twee jaar een nieuwe onewomanshow naar de culturele centra en grote zalen in Vlaanderen. Zo lokte ze met haar Supervrouw!-tournee meer dan 80.000 Vlamingen naar het theater en maakte haar dit tot de snelst en best verkopende Vlaamse theaterartieste.
Met “Els de Schepper Roddelt!” bracht Els in november 2009 als eerste cabaretière in Vlaanderen een onewomanshow in de Lotto Arena te Antwerpen. Voor de gelegenheid werd het volledig omgebouwd tot een theater voor meer dan 4500 toeschouwers per avond. Els bracht haar Roddelt show twee keer voor een uitverkochte Lotto Arena en met haar FEEST! Show zelfs drie keer!

Ook dramatische rollen zijn haar niet vreemd. Zo speelde ze in 2015 mee in de musical War Horse en nam ze in oktober 2015 de hoofdrol in PIAF voor haar rekening. Vanaf 2016 toerde ze met RED Mij en vanaf 2018 met Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken.

Credits

www.elsdeschepper.com

Duur voorstelling: 110 min. - geen pauze