Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

Comedy Club #1 _ seizoen 22-23

met Raf Coppens en MC Gery Laboule
do 6 okt 20:00 - 23:00
do 6 okt
20:00 - 23:00
  • do 6 okt
    20:00 - 23:00
    De Rare Vos, Schepdaal

De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken.

Liefhebbers van pure stand-upcomedy kunnen dit seizoen terecht in Lou’s Plek en De Rare Vos. Zowel aanstormend talent als gevestigde waarden uit de Vlaamse comedyscene brengen, enkel gewapend met een microfoon, een kleine set of try-out. MC Gery La Boule uit Schepdaal praat de avond aan elkaar. 

 

Headliner van de avond is Raf Coppens, daarvoor zijn ook Dennis Vansant en Jan-Bart De Muelenaere op het podium te zien.

 

Voor de voorstelling kan je in het restaurant een tafeltje reserveren en smullen van een driegangenmenu (€ 30), nadien deel je met je vrienden nog een drankje en een lach! De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken. 

Tickets reserveren? 

Tickets kopen voor de voorstelling, doe je via Westrand
Een tafeltje reserveren, doe je via De Rare Vos.  Afrekenen voor het menu en drankjes doe je ter plaatse.

Onderdeel van:
Comedy Club

Raf Coppens

Bron: Wikipedia

Raf Coppens (Wieze, 15 augustus 1965) is een Vlaamse cabaretier en komiek. Coppens begon zijn carrière als leraar bouw aan het VTI (Vrij Technisch Instituut) te Aalst. Hij begon als sneltreincabaretier in 1991 met een cabaretduo De Anonieme Artiesten en won verscheidene prijzen als de Humorologie-Marke en de Humo's Comedy Cup.

Daarnaast schreef hij regelmatig weekrubrieken voor de kranten van Het Nieuwsblad en Het Volk. Van 2004 tot 2008 bracht hij elk jaar een eindejaarsconference op VTM.

Coppens lijdt aan een bipolaire stoornis, waardoor hij vroeger geregeld kampte met depressies. Via medicijngebruik kon hij hier beter mee omgaan en hij verwerkte zijn aandoening ook als thema in zijn comedy-voorstellingen.

 De Rare Vos

Credits

www.rafcoppens.be

 

Locatie

De Rare Vos, Markplein 22, 1703 Schepdaal
Bereken je route via google maps

 

Bekijk onze reeksen