Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

Comedy Club #2 _ seizoen 22-23

met Joost Van Hyfte
ma 7 nov 20:00 - 22:30
ma 7 nov
20:00 - 22:30
  • ma 7 nov
    20:00 - 22:30
    Lou's Plek

De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken.

Liefhebbers van pure stand-upcomedy kunnen dit seizoen terecht in Lou’s Plek en De Rare Vos. Zowel aanstormend talent als gevestigde waarden uit de Vlaamse comedyscene brengen, enkel gewapend met een microfoon, een kleine set of try-out. MC Gery La Boule uit Schepdaal praat de avond aan elkaar. 

 

Voor de voorstelling kan je in het restaurant een tafeltje reserveren en smullen van een driegangenmenu (€ 30), nadien deel je met je vrienden nog een drankje en een lach! De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken.

 

Tickets reserveren? 

Tickets kopen voor de voorstelling, doe je via Westrand
Een tafeltje reserveren, doe je via Lou's Plek.  Afrekenen voor het menu en drankjes doe je ter plaatse.

 

 

Onderdeel van:
Comedy Club

Joost Van Hyfte

Bron: Wikipedia

Joost Van Hyfte is een Vlaamse stand-upcomedian. Hij studeerde aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Via de Belgische Improvisatie Liga kreeg hij de smaak van het podium te pakken. Na een workshop bij Nigel Williams werd hij comedian.

 

Hij won de 123 Comedy Cup in 2006, bereikte ook de finale van Humo's Comedy Cup en was ten slotte een opgemerkte deelnemer in de talentenjacht Comedy Casino Cup op canvas. Momenteel[(sinds) wanneer?] is hij, na meer dan 15 jaar restauranthouder uitsluitend professioneel met comedy bezig. Hij behoorde tot de creatieve denktank van Zonde van de zendtijd en werkt ook geregeld als publiekopwarmer voor talrijke tv-programma's, zoals Extra Time, De Slimste Mens, De klas van Frieda, De Laatste Show, De jaren stillekes en De Kazakkendraaiers. Hij schrijft op regelmatige basis een grappige culinaire rubriek in het maandblad Ché.

 Comedy Club

Credits

https://joostvanhyfte.be/ 

 

Locatie
Lou's Plek, Kamerijklaan 48, 1700 Dilbeek

Bekijk onze reeksen