Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

Comedy Club #3 _ seizoen 22-23

met Nigel Williams
ma 6 feb 20:00 - 22:30
ma 6 feb
20:00 - 22:30
  • ma 6 feb
    20:00 - 22:30
    Lou's Plek

De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken.

Liefhebbers van pure stand-upcomedy kunnen dit seizoen terecht in Lou’s Plek en De Rare Vos. Zowel aanstormend talent als gevestigde waarden uit de Vlaamse comedyscene brengen, enkel gewapend met een microfoon, een kleine set of try-out. MC Gery La Boule uit Schepdaal praat de avond aan elkaar. 

 

Voor de voorstelling kan je in het restaurant een tafeltje reserveren en smullen van een driegangenmenu (€ 30), nadien deel je met je vrienden nog een drankje en een lach! De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken.

Tickets reserveren? 

Tickets kopen voor de voorstelling, doe je via Westrand
Een tafeltje reserveren, doe je via Lou's Plek.  Afrekenen voor het menu en drankjes doe je ter plaatse.

 

Onderdeel van:
Comedy Club

Nigel Williams

Stand-upcomedian Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. 

 

Hij brengt maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties en met veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie. Nigel staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap op hilarische - steeds met een vette knipoog - niet-verbloemde wijze. Een voltreffer voor al wie comedy graag wat ruwer heeft.

 

Nigel heeft 8 volavondshows op zijn palmares en verscheen in talrijke radio- en tv-programma’s. De laatste jaren toert hij over heel Europa met stand-upshows in zijn moedertaal, het Engels. Hij is oprichter van de intussen legendarische Stand-Up Antwerp Comedy Club (Antwerpen) waar hij maandelijks Engelssprekende comedians van over de hele wereld ontvangt.

 

Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als ‘corporate’ comedian. In deze comedysets past hij zijn materiaal aan aan het publiek, gelegenheid en locatie.   

 Lou's Plek

Credits

 

Locatie:
Lou's Plek, Kamerijklaan 48, 1700 Dilbeek

Bekijk onze reeksen