Comedy Club #4 _ seizoen 22-23

met Arnout Van Den Bossche
do 2 mrt 20:00 - 22:30
do 2 mrt
20:00 - 22:30
  • do 2 mrt
    20:00 - 22:30
    De Rare Vos, Schepdaal

De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken.

Liefhebbers van pure stand-upcomedy kunnen dit seizoen terecht in Lou’s Plek en De Rare Vos. Zowel aanstormend talent als gevestigde waarden uit de Vlaamse comedyscene brengen, enkel gewapend met een microfoon, een kleine set of try-out. MC Gery La Boule uit Schepdaal praat de avond aan elkaar. 

 

Voor de voorstelling kan je in het restaurant een tafeltje reserveren en smullen van een driegangenmenu (€ 30), nadien deel je met je vrienden nog een drankje en een lach! De perfectie combinatie tussen op café zitten met vrienden en een avondje comedy meepikken.

 

Tickets reserveren? 


Tickets kopen voor de voorstelling, doe je via Westrand
Een tafeltje reserveren, doe je via De Rare Vos.  Afrekenen voor het menu en drankjes doe je ter plaatse.

 

Onderdeel van:
Comedy Club

Arnout Van den Bossche 

Als je Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.

Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,…

Maar deze man won in 2009 Humo’s Comedy Cup. En toen werd hij fulltime comedian. Hij maakte de succesvolle zaalshow De Relatiefluisteraar, waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde. Na meer dan vijf jaar promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

 De Rare Vos

Credits

https://arnoutvandenbossche.be/ 

 

Locatie

De Rare Vos, Markplein 22, 1703 Schepdaal
Bereken je route via google maps

Bekijk onze reeksen