Julie Rommelaere

Senne en Lokko

Senne Guns en Laurens Billiet
wo 19 apr 20:30 - 21:50
wo 19 apr
20:30 - 21:50
  • wo 19 apr
    20:30 - 21:50
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Muzikale rollercoaster door het Popquiz-huisorkest.

Als Nederlandstalige zanger en songschrijver met De Goudvis op de radio, als cabaretier ondersteboven aan de piano in het bejubelde debuut Opus 3, als muzikant bij o.a. Admiral Freebee, als muzikale chefkok in de fel gesmaakte Koken Met Classics podcast op Radio1 of als een helft van het prettig gestoord huisorkest in de “Popquiz” op tv: Senne Guns kan wel wat. Maar ook heel veel niet. Gelukkig is er Lokko. Lokko is naast drummer bij o.a. Buurman en Douglas Firs ook die andere helft van het Popquiz-huisorkest: de beat, de bas, het brein, de blokfluit.

Senne en Lokko zijn maar met z’n tweeën, wat per definitie te weinig is voor zeven instrumenten, maar ze maken er een sport van om te weigeren dat te geloven. Drie liedjes tegelijkertijd spelen? Moet kunnen. In duo gooien ze oud èn nieuw Senne- Guns-repertoire samen met beproefde popquiz-ingrediënten in de blender. Live koken met classics, achterstevoren of in een eigenzinnig vertaalde versie. Al dan niet met doedelzak. Welkom in het muzikaal universum van Senne en Lokko.

Pers

In het voorjaar van 2021 was dit duo al te zien in de ‘Popquiz’ op VTM, waar ze als live band zorgden voor de muzikale kers op de taart. Bekijk hier een kort fragment uit de Popquiz op VTM!

Daarnaast is ook ‘Koken met Classics’ (Radio 1) een ware referentie voor hun show. Bekijk hier een opname van ‘Koken met Classics 1000’ in de keuken van Dagelijkse Kost. 

In het voorjaar speelden Senne & Lokko een ’Naakte Aap’ in Costa. Bekijk hier een greep uit dit concert. 


Als huisband van de ‘Popquiz’ op VTM trokken ze vorig jaar al heel wat persaandacht:
Interview in De Standaard 
Interview in De Gazet Van Antwerpen 
Interview in Het Laatste Nieuws 
Interview Het Nieuwsblad 

Interview in Humo

 

Interview in De Zondag:

Credits

Senne Guns en Laurens Billiet

www.senneguns.be 

Duur voorstelling: 80 min. - geen pauze