There there company

Carrying my father

There there company
vr 21 apr 20:00
vr 21 apr
20:00
  • vr 21 apr
    20:00
    CC De Ploter

Een acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit.

Acht lichamen die niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en interactie. Ze ontdekken de uitdagingen van het ouder worden en de rijkdom van het samenwerken. Vaders en zonen onder elkaar. Centraal staat het besef: zoals de vader de zoon droeg, zo zal de zoon ooit de vader dragen. Op scène staan vier circusartiesten met hun vader.

 

THERE THERE Company

THERE THERE Company is een makersduo. Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen werken sinds 2010 samen als partneracrobaten en circusmakers. Hun werk is een actief zoeken om de wereld om hen heen betekenis te geven. Hun fysieke taal is sterk beïnvloed door hun circuspraktijk, hand-op-handacrobatie, waarbij samenwerkende lijven het uitgangspunt vormen. In hun voorstellingen staat de performer in al zijn kwetsbaarheid en onvolmaaktheid centraal. De focus ligt op inhoud, eerder dan op trucs. Subtiel en met beide voeten op de grond. Circus gestript van alle vooronderstellingen.  

THERE THERE Company is doorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde met een uitgesproken aanwezigheid in het Vlaamse circus- en podiumkunstenveld. 

 

There there company
There there company

Pers

 ".....deze voorstelling is een schoolvoorbeeld van hoeveel schoonheid er schuilt in imperfectie. Carrying my father is een ontroerende oefening in zoeken, aftasten en elkaar uiteindelijk vinden."
**** Magali Degrande, Het Nieuwsblad

Credits

Spel Toon & Eugeen Van Gramberen, Jonas & Danny Juchtmans, Josse & Koen De Broeck, Joren & Jan De Cooman 
Concept en regie Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen 
Coproductie 30CC, PERPLX, Theater op de Markt

www.therethere.com

Deze voorstelling heeft geen inleiding.