Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

Wolfy (3+)

ONTBIJTFILM
zo 15 jan 10:30 - 11:18
zo 15 jan
10:30 - 11:18
  • zo 15 jan
    10:30 - 11:18
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Kom lekker meehuilen met de wolven naar de volle maan. Ow ow awoeoeoeoeoe…

We zien de schattige Wolfy en zijn vrienden aan het werk in alle seizoenen, terwijl ze spelen op een ijsschots, een verjaardagstaart bakken, of meereizen met de trekvogels. Ook twee andere filmpjes zetten wolven in de spotlights: een kleine wolf vindt zichzelf groot genoeg om alleen op jacht te gaan, en een knorrige oude wolf probeert een overenthousiaste welp af te schudden.

Het jongste publiek geniet volop van de natuur, die zich van haar vrolijkste kant laat zien. Kom lekker meehuilen met de wolven naar de volle maan.


Een ontbijtfilm is een film op zondagochtend om 10u30. Voor de film kan je genieten van een (h)eerlijk ontbijt in Westrand vanaf 9u. Met liefde bereid en geserveerd door Erika en Elisabeth. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Bestel je ontbijt via formule 2 vóór donderdag 16u.

Jarig? Maak van de ontbijtfilm jouw verjaardagsfeestje! Breng min. 9 personen mee en krijg zelf gratis toegang en een leuke verrassing. Geldig zowel voor formule met als zonder ontbijt. Tijdig reserveren!

Credits

Regie Verschillende regisseurs  - Kortfilms - FR NO - 2016 - 2018 - Nederlands gesproken, zonder ondertitels - 48’