Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

Te gast: Dancing Through Time

Dance O’Mania en de dansafdeling van de Leeuwse Dans & Gymclub
za 1 okt - zo 2 okt
za 1 okt
-
zo 2 okt

Dance O’ Mania en de Leeuwse Dans & Gymclub nemen je mee op een reis doorheen de tijd. 

Eindelijk kunnen onze dansers opnieuw schitteren op het podium! Tijdens Dancing through time  reizen we doorheen de tijd en dansen we naar de mooiste en leukste momenten in de geschiedenis. Van onze kleinste, schattige dansertjes tot onze volwassen topdansers: iedereen komt aan bod tijdens deze prachtige show. Onze wedstrijdgroepen van Dance O’ Mania geven het beste van zichzelf en zullen je betoveren met hun dancemoves.  

Het wordt een dansspektakel vol leuke muziek en mooie choreografieën. Professionele techniek en belichting zorgen voor het perfecte decor. Word verrast tijdens deze reis door de tijd en kom mee met ons genieten! 

 

Leeuwse Dans & Gymclub 

De dansafdeling van de Leeuwse Dans & Gymclub zorgt al jaren voor danslessen op niveau. Vanaf 2 jaar kunnen dansers bij ons terecht om twee keer per week les te volgen. De recreatieve afdeling telt 9 groepen opgedeeld per leeftijdscategorie (van 2 tot 18 jaar). Ook voor de volwassenen hebben we een gedifferentieerd aanbod:   Dance O’ Adults (eenmaal per week dans voor volwassenen) en Dance O’ Zumba (eenmaal per week laagdrempelige les Zumba waar vooral veel fun centraal staat). Om zich te specialiseren in de dansstijl “Modern” zijn er de lessen Modern. 

 

Dance O’ Mania

De wedstrijdgroepen van de Leeuwse Dans & Gymclub bestaan uit drie groepen: Starkids, Ministars en Superstars. Samen vormen zij Dance O’ Mania. Na een auditie worden dansers geselecteerd om deel uit te maken van deze groepen. Ze nemen deel aan verschillende wedstrijdcircuits in het land en zorgen regelmatig voor mooie optreden en coole dansvideo’s. De Superstars staan op 4 juni 2022 op de Best Show Teams Finale van Gymfed. 

 

Dank aan onze hoofdsponsors: Ecovica, Fris, VCL productions, Stuckens Advocatenkantoor, Peter Van Volsem, Ixina Sint-Pieters-Leeuw, Carosserie V&V Halle, Odisee.