Zomeravond #1

The Fortunate Few
GRATIS
do 18 aug 20:30 - 23:00
do 18 aug
20:30 - 23:00

Samen koken met de Kastrol en een kampvuurconcert met The Fortunate Few.

Tijdens de zomeravonden van Westrand gaan we steeds op zoek naar dat ‘tikkeltje’ meer of dat ‘tikkeltje’ anders. Op de bankjes tussen de bomen kan je komen genieten van vuur en muziek. We kleden de locatie gezellig aan, zetten wat stoelen neer en de dranken koel, maar breng gerust ook je eigen kampeerstoeltje, picknick dekentje of frigobox mee.

Dit evenement is gratis maar gelieve te reserveren.

Samen koken en eten

Ben je een kookfan of heb je een passie voor koken? Kom dan voor het concert naar de kookworkshop want geen kampvuurconcert zonder lekker eten, dus steek het vuur maar aan, we gaan samen eerst een potje koken met de Kastrol, een mobiele keuken. De kookworkshop wordt begeleid door kok Branko Molnar en kost €25 (eten inbegrepen). Daarna gaan we in een intieme setting genieten van een kampvuurconcert. 

Ik wil deelnemen aan de kookworkshop

 

Concert The Fortunate Few

In 2012 werd The Fortunate Few geboren. Een 5 koppige Dilbeekse popband die stoelt op funky ritmes, poppy oorwurmen, meeslepende arrangementen en een ijzersterke zang. In 20 jaar claimde de band podia doorheen Vlaanderen, oa. AB-club, Charlatan, Rivierenhof, … en maakte een album in samenwerking met de onlangs met een MIA bekroonde producer, Jasper Maekelberg. Ook Radio 1 en StuBru wisten de band doorheen de jaren op te pikken. 

Na de verplichte corona winterslaap ontwaakt de band nu terug met een pak metier, veel goesting en vooral een klets nieuw materiaal. Helemaal klaar om het publiek terug bij de hand te nemen richting het  dagdroomuniversum met de “storypop” van de The Fortunate Few.

Ik wil reserveren voor het gratis concert

Locatie

Ketelheidestraat 3, 1700 Dilbeek
Bereken je route via google maps 

De locatie is rolstoeltoegankelijk op aanvraag

Credits

The Fortunate Few

zang, gitaar, bas Jan-Pieter Delcour
keyboard Frank Van Overstraeten
drums & percussie Ludo Stichelmeyer
zang & basukulele Joke Delcour
zang Nele Jans