Westrand Cultuurcentrum Dilbeek
Martine Maes

Zomeravond #3

KOKhER
GRATIS
do 25 aug 20:30 - 23:00
do 25 aug
20:30 - 23:00

Samen koken met de Kastrol en kampvuurconcert met het Pajotse KOKhER.

Tijdens de zomeravonden van Westrand gaan we steeds op zoek naar dat ‘tikkeltje’ meer of dat ‘tikkeltje’ anders. Op de bankjes tussen de bomen kan je komen genieten van vuur en muziek. We kleden de locatie gezellig aan, zetten wat stoelen neer en de dranken koel, maar breng gerust ook je eigen kampeerstoeltje, picknick dekentje of frigobox mee.

Dit evenement is gratis maar gelieve te reserveren.

 

Samen koken en eten

Ben je een kookfan of heb je een passie voor koken? Kom dan voor het concert naar de kookworkshop want geen kampvuurconcert zonder lekker eten, dus steek het vuur maar aan, we gaan samen eerst een potje koken met de Kastrol, een mobiele keuken. De kookworkshop wordt begeleid door kok Branko Molnar en kost €25 (eten inbegrepen). Daarna gaan we in een intieme setting genieten van een kampvuurconcert. 

Ik wil deelnemen aan de kookworkshop

 

Concert KOKhER

KOKhER, dat is onversneden kleinkunst uit de Pajottenlandse klei. Hun liedjes komen recht uit de buik van Peremans & co en gaan over onze kleine wereld waarin de grootste dingen gebeuren. Gebeurtenissen en figuren waar de buitenwereld wellicht aan voorbij gaat. Maar KOKhER raakt erdoor vertederd en ontroerd en relativeert meteen die gloed van het gewone met een stevige portie lol, leut, zwets, jolijt, verrukking en genot.

Ik wil reserveren voor het gratis concert

 

 

 

Locatie


Ketelheidestraat 3, 1700 Dilbeek
Bereken je route via google maps 

 

De locatie is rolstoeltoegankelijk op aanvraag. 

Credits

KOKhER
www.kokher.be

gitaar en zang Eddy Peremans
trompet Rudi Deslachmuylder
bastuba Geert Vanhassel
zang Lieven Vandenneucker
percussie Joren Cautaers