Westrand Cultuurcentrum Dilbeek
Maarten Van Den Heuvel

Kookworkshop

met Branko Molnar
do 18 aug - do 25 aug
do 18 aug
-
do 25 aug

Voor iedereen met een passie voor koken

Tijdens de zomeravonden van Westrand gaan we steeds op zoek naar dat ‘tikkeltje’ meer of dat ‘tikkeltje’ anders. Geen kampvuurconcert zonder lekker eten, dus steek het vuur maar aan, we gaan samen eerst een potje koken met de Kastrol, een mobiele keuken. Daarna gaan we in een intieme setting genieten van een kampvuurconcert. 

In deze workshop steken we de BBQ aan, watertanden we bij de culinaire recepten en werken samen aan heerlijke gerechtjes die we nadien samen degusteren. De workshop wordt begeleid door chef Branko Molnar van 'Bar Bruut'. 

Je kan nadien blijven plakken en het kampvuurconcert van KOKhER meevolgen.

WANNEER
Donderdag 18 augustus of donderdag 25 augustus. Tijdens beide kookworkshops wordt hetzelfde recept gevolgd met hetzelfde gerecht. Voor beide avonden inschrijven heeft dus geen zin. 

PRIJS
€ 25 (inclusief maaltijd)

LOCATIE
Scoutslokalen Alena, Ketelheide 3, Dilbeek
Er is geen parking aanwezig, wel fietsenstallingen. 

Wie is Branko Molnar?

Branko groeide op tussen de zelfgekweekte groenten. Hij koestert warme herinneringen aan zijn jeugd, waarin hij zijn grootvader hielp om ’s winters witloof in te leggen en ’s zomers aardbeien te wieden. De interesse voor kwaliteitsvolle producten ontwikkelde zich verder in belangstelling voor de gastronomie. Na zijn studies politieke wetenschappen besloot hij om een opleiding aan Hotelschool Spermalie in Brugge aan te vatten, om zo zijn kennis en kunde verder uit te breiden. Vandaag, 5 jaar later en een pak ervaringen rijker brengt hij met zijn pop-up 'Bar Bruut’, aan het gemeentehuis van Dilbeek, een pure en seizoensgebonden keuken met lokale producten en desembrood.

Volg hem en zijn heerlijke gerechten op het Instagram account van Bar Bruut 

Bekijk onze reeksen