Everything everywhere all at once

Daniel Kwan en Daniel Scheinert
Dinsdagfilm
di 6 jun 20:30 - 22:49
di 6 jun
20:30 - 22:49
  • di 6 jun
    20:30 - 22:49
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Een integer verhaal over een moeder-dochterrelatie? Ook. Een entertainende film over een grappige familie? Ook. Een science fiction met een multiversum waarin honderden versies van jezelf bestaan. Ook. Drama ook. Actie en avontuur, ook. En de grootste winnaar van de oscars. Zeker ook. 

‘Everything Everywhere All at Once’ is een eigenzinnige science-fiction avonturenfilm geregisseerd door het regisseurs-duo Daniel Kwan en Daniel Scheinert (‘Swiss Army Man’). Met in de hoofdrollen: Michelle Yeoh (‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’), Ke Huy Quan (‘The Goonies’) en Jamie Lee Curtis (‘Halloween’).

Synopsis

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Ke Huy Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

 

 

Everything everywhere all at once

Al gedacht aan een voordelige 10-beurtenkaart? 

De makkelijkste manier om van de dinsdagfilm te genieten, doe je met de filmkaart! Een 10-beurtenkaart die je deelt met wie je wil. Je betaalt €60 voor 10 filmbeurten. Of je 10 keer alleen komt, of één keer met 9 vrienden, laten we aan jou over.

Bestel een filmkaart

Pers

“Om duimen en hotdogvingers bij af te likken.”
★★★★ - De Morgen - Lees hier de volledige recensie (enkel voor abonnees)

"Everything Everywhere All at Once (2022) is waarschijnlijk de meest opwindende film die je dit jaar gaat zien." ★★★★★ - Filmvandaag - Lees hier de volledige recensie

"Nu al hét filmhoogtepunt van 2022!"
★★★★½ - Cinemagazine 

"Een verrukkelijk weirde actiekomedie met een melancholiek hart."
- De Filmkrant 

"Heerlijk anarchistische parabel."
- VPRO Gids

Credits

Regie Daniel Kwan, Daniel Scheinert
Cast Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis

Actie/Komedie/Scifi - Verenigde Staten - 2022 - 143 minuten - tweetalig ondertiteld NL/FR - Engels gesproken - 12+