Filip Naudts

Coach

Arnout Van den Bossche
za 23 mrt 20:30 - 21:50
za 23 mrt
20:30 - 21:50
  • za 23 mrt
    20:30 - 21:50
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Deze voorstelling is de beste investering in jezelf!

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn show De Vanalles Coach. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

(speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, ter waarde van 2997 euro)

Biografie

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows Burn-Out voor Beginners en De Relatiefluisteraar. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

Credits

Met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Duur van de voorstelling: 80 min. - geen pauze

http://www.arnoutvandenbossche.be