De kast van

Luc Nuyens
met ontbijt
zo 28 apr 10:30 - 12:30
zo 28 apr
10:30 - 12:30
  • zo 28 apr
    10:30 - 12:30
    Bibliotheek Dilbeek, Dilbeek

Luc Nuyens van de Roovers is een vriend van Westrand en een icoon uit onze theatergeschiedenis. Dus de ideale kandidaat om aan de tand te voelen over welke literatuur, muziek en films hem inspireren. 

Als acteur bij theatergezelschap ‘De Roovers’ heeft Luc Nuyens een bijzondere band met Westrand; niet alleen met zijn eigen compagnie maar ook als bezieler van projecten zoals de ‘Verooveraars’ (theater mét en voor jongeren) is hij een vaste waarde en mag in ons feestjaar niet ontbreken. Daarom nodigen we Luc uit in de bibliotheek om te komen praten over zijn favoriete lectuur, films en muziek.

Je kent hem zeker van reeksen als Het Eiland, Wat als, Professor T. of De smaak van De Keyser.

Het concept

‘De kast van...’ is een formule waarbij acteurs, muzikanten, sporthelden, schrijvers of lokale persoonlijkheden uitgenodigd worden om hun favoriete boeken, muziek, films, gerechten, reisbestemmingen … te presenteren aan de hand van ervaringen, anekdotes en levensverhalen. Gedurende enkele weken kan je deze favorieten ook terugvinden in een kast in de bibliotheek. 

 

Werkgroep Literatuur 

De kast van... is een initiatief van de werkgroep literatuur van Westrand en de Bibliotheek Dilbeek. Heb je zelf ook leuke ideeën voor deze werkgroep, een artiest die je wel eens wil ontmoeten in het concept 'de kast van', geef ons dan gerust een seintje: kunsten@dilbeek.be 

Luc Nuyens

Credits

Locatie

Bibliotheek Dilbeek
9:30 ontbijt
10:30 lezing

 

Prijzen

Lezing met ontbijt

€12 basisprijs
€10,5 abotarief en kortingstarief (26-, lerarenkaart) 

Enkel lezing

€5