vr 5 mei 19:30 - 20:30

De Liegenaar (8+)

Tuning People
5 mei
19:30 - 20:30
  • 5 mei
    19:30 - 20:30
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Een beeldende vertelvoorstelling met pompende beats.

Een enigszins excentrieke man zuigt het ene verhaal na het andere uit zijn duim. Hij vertelt bezwerend. Als een mantra, als een onaf lied. Leugenachtig verzint hij de waarheid opnieuw bij elkaar. De verhalen zijn afwisselend filosofisch, vol symboliek, eerder idyllisch of ronduit belachelijk.

Ari Apt eet zich rond om van een berg af te rollen, Frank Faliekant is een pater met 1000 vliegvleugels, vlinders wijzen Magalie Questionair de weg naar een lelijke stad en uit haar mond komen er veren die vogeltjes worden.

Vakkundig verleidt De Liegenaar je om in verhalen te geloven die onmogelijk waar kunnen zijn. Onder het motto ’in elke leugen zit een waarheid’ overtuigt De Liegenaar je om levenslessen niet enkel uit de realiteit te halen.

Credits

Spel & tekst Jef Van gestel Muziek & spel Peter Vandemeulebroecke Eindregie Wanda Eyckerman Muzikale coaching Wannes Deneer Lichtontwerp & techniek Sander Salden Kostuumontwerp Maartje van Bourgognie Assistent kostuum Katinka Heremans Productieleiding Britt De Jonghe Productie Tuning People ism Villanella

Lees de recensies van de Standaard en de Theaterkrant

Spaghettivoorstelling!
Kom voor de voorstelling gezellig spaghetti eten in Lou's Plek. Je bestelt je spaghetti ten laatste 1 week voor de voorstelling samen met je ticket, zowel online als aan de ticketbalie.