Huisje Mostinckx

Dorpsplein 5, 1700 Sint-Martens-Bodegem
Huisje Mostinckx ligt in het centrum van Sint-Martens-Bodegem. Er is een grote parking naast het plein en er zijn fietsenstallingen aanwezig nabij de ingang van het gebouw. Er is een bushalte nabij (Halte De Lijn ‘Dorpsplein’ 116). Het treinstation ‘Sint-Martens-Bodegem’ bevindt zich op 800 meter van huisje Mostinckx.

Huisje Mostinckx bezoeken

Iedere zondagnamiddag van april tot en met oktober wordt de hoppeschuur uitgebaat door lokale verenigingen. Je kan er terecht voor een lekker streekbiertje. Iedere eerste zondag van de maand (april tot en met oktober) kan je ook het aanliggend lemen huisje bezoeken. Meer informatie over een bezoek met een streekgids vind je via www.toerismedilbeek.be.

Huisje Mostinckx huren

Huisje Mostinckx heeft een hoppeshuur die je kan huren voor vergaderingen, workshops of kleine recepties. Deze locatie is niet geschikt voor privé-feesten. Huisje Mostinckx wordt niet verhuurd van november tot en met maart.

Reserveren
Voor meer informatie en beschikbaarheid kan je terecht op het nummer 02 466 20 30 of zaalhuur@westrand.be. Wil je de locatie reserveren, vul dan het reservatieformulier zo volledig mogelijk in en stuur het door naar zaalhuur@westrand.be of kom ermee naar de balie. Een zaal reserveren via de telefoon is niet mogelijk.

Hoppeschuur

De hoppeschuur is geschikt voor vergaderingen, opleidingen, cursussen of bijeenkomsten. Feesten of luidruchtige activiteiten zijn niet toegestaan. 

  • Capaciteit: max. 40 personen
  • Geen beamer en projectiescherm
  • Geen wifi
  • Stoelen en tafels
  • Bar voor koude dranken aanwezig