Een zaal huren

Onze vestigingen zijn gesloten omwille van corona. Een zaal huren is momenteel niet mogelijk (uitgezonderd activiteiten voor -12 jarigen).Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw beheert negen vestigingen, verspreid over de zeven deelgemeenten van Dilbeek. Onze verschillende ruimtes, zalen en lokalen bieden tal van mogelijkheden voor vergaderingen, congressen, eetfeesten, recepties etc.

Vind de perfecte locatie

Op de infopagina’s per vestiging vind je welke ruimtes er zijn en voor welke evenementen ze gebruikt kunnen worden. Je vindt er ook informatie omtrent capaciteit, materiaal, catering enz. De vestigingen zijn: Westrand, Kasteel La Motte, Keperenberg, Solleveld, Castelhof, Watermolen Sint-Gertrudis-Pede, Gemeenschapslokalen Pede en Huisje Mostinckx.

Daarnaast is er een handig overzicht met voor de meest voorkomende activiteiten een opsomming van de mogelijke locaties.

Tarieven

Door de vele mogelijkheden werken we steeds met offertes op maat. De tarieven zijn afhankelijk van het type evenement (aantal ruimtes, materiaal, technische ondersteuning,...). Er gelden ook aparte tarieven voor socio-culturele verenigingen, non-profit organisaties en Dilbeekse verenigingen. Je kan vrijblijvend informeren naar de tarieven via 02 466 20 30 of zaalhuur@westrand.be.

Beschikbaarheid

Om de beschikbaarheid van een locatie na te gaan, neem je contact op met de balie via 02 466 20 30 of zaalhuur@westrand.be.

De zaal reserveren

Heb je jouw ideale locatie gevonden? Vul dan het reservatieformulier zo volledig mogelijk in en stuur het door naar zaalhuur@westrand.be of kom ermee naar de balie. Een zaal reserveren via de telefoon is niet mogelijk. De baliemedewerkers bekijken je aanvraag zo snel mogelijk en sturen een bevestiging via mail.