Deze podcast reeks van Vrije Tijd Dilbeek is gemaakt naar aanleiding van 50 jaar Westrand. Gedurende het feestjaar zullen de verschillende afleveringen gelanceerd worden.

Het opzet is om de vele Westrandverhalen te verzamelen. Naast de blog en het Youtubekanaal, zullen we voor het eerst ook via podcast interviews brengen. 

 

Aflevering 1 = 50 jaar artiesten

6 oktober 2023

Wat zijn we trots dat de eerste aflevering een feit is. We brengen de verschillende verhalen van kansen geven aan jong talent tot de vele anekdotes van gevestigde waarden en de iconen van Westrand. Van Urbanus tot Les Truttes. 

Met dank aan Alice Toen, Connie Neefs, Urbanus, Raf en Mich Walschaerts (Kommil Foo), Henk Rijckaert, Kapitein Winokio, Dimitri Leue, Peter Van den Eede, Gerrit De Cock, Steven De Mesmaeker, Wim Van Parijs, Lieselotte De Landsheer, Guido Kestens, Jacky Duyck en Laura De Cloedt. 

Muziek van Bart Peeters en Gwen Cresens.

Kies jouw favoriete kanaal, je vindt onze podcast op Soundcloud en Spotify: 

 

Aflevering 2 = 50 jaar werking
februari 2024

Medewerkers, ex-medewerkers, vrijwilligers, voorzitters van de raad van bestuur, iedereen die op de hoogte is over het reilen en zeilen van het cultuurcentrum komt aan bod in deze tweede aflevering. 

 

Aflevering 3 = 50 jaar gebouw Westrand
april 2024

Wat een gebouw, het is bijna een kunstwerk. De architect was een broeder en ook een kunstenaar. Wie was hij, hoe is hij tot dit ontwerp gekomen. We zoeken het uit met architecten, mensen die hem kenden 

Aflevering 4 = 50 jaar publiek
1 juni 2024

Welk straf verhaal kan jij ons brengen? Kom langs in Westrand en laat jouw verhaal achter in de praatbox-telefoon of op papier.