Waardebon

Een waardebon is een bon die voor een bepaald bedrag kan omgeruild worden voor tickets. Je kan een waardebon aanschaffen als geschenk in een mooie geschenkdoos. Bij geannuleerde voorstellingen kan je een waardebon krijgen ter compensatie of je kan ook een waarde doneren. 

Betalen met een waardebon

Een waardebon kan je gebruiken voor aankoop van tickets van alle voorstellingen en cursussen van Westrand. Hiervoor gebruik je de unieke code op je bon. Dit kan zowel aan de balie, via de telefoon als online. De bon werkt als een betaalmiddel, je hoeft die niet in 1 keer uit te geven (het restbedrag blijft op de bon staan).

Aan de balie of telefoon

Hou bij je bestelling je geschenk- of waardebon bij de hand. Als de medewerker daarom vraagt geef je de unieke code van je bon. Het bedrag dat op de bon is vermeld gaat van het bedrag van je bestelling af. Je kan vervolgens het saldo afrekenen. 

Online

 • Bestel zoals anders en kies het aantal tickets in de juiste prijscategorie
 • Als je gebruik wil maken van het abotarief, dan vul je ook je abocode in

 • Kies jouw plaats in het zaalplan (enkel bij genummerde voorstellingen)

 • Bij het betalingsscherm, klik je op ‘Gebruik waardebon’

   

 • Geef je unieke code in = 12 cijfers linksboven van de waardebon

 • Het resterende saldo wordt berekend
 • Kies je betaalmethode om het eventuele resterende saldo af te rekenen

 

#ticketvoorcultuur


Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, sluiten alle cultuurhuizen voorlopig de deuren. We doen ons best om afgelaste vertoningen te verplaatsen, maar dat lukt niet altijd. Dat heeft een grote financiële impact. Niet alleen voor cultuurhuizen, maar ook voor artiesten en gezelschappen.

Toon jouw solidariteit en schenk een bedrag naar keuze aan cultuur met de hashtag #ticketvoorcultuur

Werd je voorstelling geannuleerd en kreeg je een waardebon, dan kan je deze ook als betaalmiddel voor #ticketvoorcultuur gebruiken. Kies je bedrag, voer de code in en ook jij hebt je steentje bijgedragen. 

 

koop een ticketvoorcultuur


Een geschenkbon kopen

Op zoek naar een origineel geschenk? Het hele jaar door kan je bij ons terecht voor de aankoop van een geschenkbon. De bon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je bepaalt zelf de waarde ervan. De ontvanger kan de bon gebruiken voor alle voorstellingen en cursussen van Westrand.

 • Aan de Westrandbalie koop je een geschenkbon op papier. De feestelijke cadeaudoos met informatie over het Westrandprogramma krijg je er gratis bij.
   
 • Via de website koop je een digitale geschenkbon voor een bedrag tussen € 20 en € 250. Eens de betaling is gebeurd, ontvang je de digitale geschenkbon in je mailbox. Op vertoon van je aankoopbewijs kan je aan de balie van Westrand de feestelijke cadeaudoos afhalen.
   

koop een geschenkbon