50 vip-vrienden van Westrand

Gedurende het feestjaar gaan we op zoek naar 50 vip-vrienden, ambassadeurs, fans en gelukzakken. Er zijn verschillende opties om bij dit clubje te kunnen horen.

Hoe word je VIP van Westrand?

Er zijn heel wat mogelijkheden om gedurende het seizoen 23-24 tot de 50 uitverkoren vips te gaan horen.

♥ De grootste abonnees met het meest aantal tickets of de personen die de meeste voorstellingen en films komen kijken dit jaar.

♥ De toevallige passant die een seizoensgids meeneemt, want in 5 seizoensgidsen zit een gouden ticket verborgen.

♥ Heb je zelf iets te vieren dat te maken heeft met 50? word je 50 in oktober 2023, ben je 50 jaar gehuwd, heb je 50 kleinkinderen? laat het ons weten!

♥ Ben jij een ambassadeur van Westrand? Deel je al onze facebookposts? Deel je zelf soms beelden op Instagram? Of hang jij ook onze seizoensaffiche voor jouw raam?  Van alle ambassadeurs die mee promo maken voor ons programma via sociale media of de seizoensaffiche voor hun raam hangen,  kiezen we er 1 per deelgemeente van Dilbeek. 

♥ Op de avonden dat de iconen in huis zijn, gaan we in de zaal een random stoel bekleden met een gouden cover. Als jouw stoelnummer toevallig een gouden cover draagt, dan ben jij de gelukkige vip! 

gouden stoel
Bram Tack

Wat krijgen de vips? 

Behoor jij tot één van de bovenstaande groepen? Laat het ons dan weten op kunsten@dilbeek.be en maak kans om ook 1 van de 50 vips te worden. 

Deze 50 vips krijgen: 

∼ een gouden uitnodiging voor het slotfeest van zaterdag 1 juni 2024
∼ een exclusief geschenk, de exclusieve Westrandpin 
∼ de kans om deel uit te maken van de whatsapp groep 'de vrienden van Westrand' die extra uitnodigingen krijgen voor events, lastminute koopjes en een wekelijkse update van wat er de komende week te beleven valt