Vacatures

  • Allround podiumtechnicus (m/v/x)
    Barema A2 (PC 329.01) - contract onbepaalde duur – voltijds – aanleg wervingsreserve

CC Westrand en kunstacademie Dil’arte hebben een uitgebreid aanbod (theater, muziek, humor, familie, school…) en zijn ook de thuisbasis voor talrijke socioculturele verenigingen. Zij vormen een belangrijke schakel in het vrijetijdsaanbod in Dilbeek. Door steeds te blijven investeren in nieuw materiaal en systemen (zoals een computergestuurde trekkenwand) kunnen we zowel binnen- als buitenlandse producties ontvangen.

Als podiumtechnicus maak je deel uit van een team binnen Cultuur en Samenleven Dilbeek vzw (stroom Vrije Tijd), werk je actief mee aan de teamwerking en aan een goede samenwerking tussen collega’s. Je werkt nauw samen met je collega’s-theatertechnici van de andere teams.

Hoofdplaats tewerkstelling: Cultuurcentrum Westrand en Kunstacademie Dil’arte, Kamerijklaan 46 en 50, 1700 Dilbeek. Er zijn ook activiteiten mogelijk in andere vestigingen van Dilbeek en op locatie.

Interesse? Bezorg het sollicitatieformulier, je motivatiebrief, cv, kopie van vereiste diploma en attesten en een recent (niet ouder dan 3 maanden) uittreksel uit het strafregister (model 1) via mail aan: sollicitatie@dilbeek.be en dit uiterlijk op 5 januari 2020 (de ontvangstdatum van het e-mailbericht geldt als bewijs).                 

> lees de volledige vacature

  • Deskundige focus erfgoed

    Barema B1c (PC329.01) - contractueel - onbepaalde duur - deeltijds (4/5 VTE)

Binnen het team zal jouw focus vooral binnen beheer en ontsluiting erfgoed, de verdere ontwikkeling van een erfgoedbeleid,… liggen. Daarnaast is de algemene werking en de ondersteuning van het hele team van belang.

Solliciteren kan tot donderdag 9 januari 2020.

> lees de volledige vacature 

  • Deskundige focus toerisme

    B1c (barema PC329.01) - contractueel- onbepaalde duur - voltijds

Binnen het team is jouw focus het ontwikkelen en implementeren van toerismebeleid met erfgoed en cultuur als pijlers. Daarnaast draag je bij aan een fijne teamsfeer, de optimalisatie en flexibiliteit van het hele team.

Solliciteren kan tot donderdag 9 januari 2020.

> lees de volledige vacature 

Stages 

Op zoek naar een stageplaats? Neem dan tijdig contact op met de volgende diensten: 

Balie en administratie: info@westrand.be
Communicatie: communicatie@westrand.be
Theatertechniek: techniek@westrand.be
Logistiek: logistiek@westrand.be

Vrijwilligers

Wil je als actieve vrijwilliger deel uitmaken van het Westrand-team? Westrand zoekt vrijwilligers voor de ticketcontrole bij voorstellingen, reporters en fotografen voor het tweemaandelijkse Westrandmagazine, promotiemedewerkers en helpende handen bij recepties en evenementen.

Of heb je misschien zin om scholenambassadeur te worden? Een aantal leerkrachten engageren zich vrijwillig om met kinderen naar familievoorstellingen te komen in de vrije tijd en af en toe een leuke omkadering op maat uit te werken.

Interesse? Laat het ons weten via communicatie@westrand.be of 02 466 20 30

Spontaan solliciteren

Stuur je cv en motivatie door naar communicatie@westrand.be.