Vacatures

B1-B3 - Contractueel - onbepaalde duur - voltijds

Wil jij graag je tanden zetten in het verbeteren van de klantgerichte werking en ook zorgen voor meer transparante processen? Heb je zin om hiermee innovatief en creatief aan de slag te gaan? Ben je iemand die de burger graag verder wil helpen vanuit een klantgericht onthaal? En wil je dit alles doen in een bruisende omgeving van cultuur en vrije tijd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Binnen de substroom Cultuur & Samenleving kom je als deskundige klantgerichte werking terecht bij “Team Kennis, Technologie, Erfgoed en Toerisme”.

Team Kennis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ontplooiing van de doelgroep volwassenen d.m.v. het organiseren van lezing- en vormingsaanbod, taalondersteuning, opvolging digitale ontwikkelingen, beheer en circulatie non-fictielectuur, beheer en ontsluiting (on)roerend en cultureel erfgoed, ontwikkelen en implementeren van toerismebeleid, enz.

Naast het effectief bemannen van het onthaal (Westrand, bibliotheek, vrijetijd - ca 19u/week), zal jouw focus binnen het team vooral liggen bij het ontwikkelen en implementeren van een onthaalwerking en procesverbetering. Daarnaast is de ondersteuning van het hele team ook van belang.

Lees de volledige vacature.

Solliciteren kan uiterlijk op 10 september 2020


Ben jij gebeten door literatuur en cultuur voor kinderen? Heb je zin om hierrond innovatief en creatief aan de slag te gaan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Binnen de stroom Vrije Tijd kom je terecht bij “Team Kind Cultuur” waar je wordt ingezet om filiaalwerkingen (focus kinderen) te analyseren en optimaliseren.

Team Kind zet zich enthousiast in om de ontwikkeling en ontplooiing van de doelgroep kinderen d.m.v. een ontspannend, evenwichtig en verdiepend vrijetijdsaanbod aan te bieden, een gevarieerd vormings- en vakantieaanbod uit te bouwen en ontmoetingsplekken te creëren voor en door kinderen van 0 t.e.m. 14 jaar.

Binnen dit team zal jouw focus voornamelijk in het ontwikkelen van een beleid inzake filialen liggen. Daarnaast zal je binnen deze filiaalwerkingen instaan voor de communicatie en informatiedoorstroom naar klanten d.m.v. een klantgericht onthaal.

Solliciteren kan uiterlijk op 17 september 2020 

Lees de volledige vacature

Vrijwilligers

Wil je als actieve vrijwilliger deel uitmaken van Vrije Tijd Dilbeek? We zoeken vrijwilligers voor de ticketcontrole bij voorstellingen, reporters en fotografen, promotiemedewerkers, helpende handen bij recepties en evenementen en nog veel meer.

Of heb je misschien zin om scholenambassadeur te worden? Een aantal leerkrachten engageren zich vrijwillig om met kinderen naar familievoorstellingen te komen in de vrije tijd en af en toe een leuke omkadering op maat uit te werken.

Interesse? 
Meld je dan aan op ons vrijwilligersplatform. Na je registratie nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.  

Ik wil vrijwilliger worden!

Stages 

Op zoek naar een stageplaats? Neem dan tijdig contact op met de volgende diensten: 

Balie en administratie: info@westrand.be
Communicatie: communicatie@westrand.be
Theatertechniek: techniek@westrand.be
Logistiek: logistiek@westrand.be

Spontaan solliciteren

Stuur je cv en motivatie door naar communicatie@westrand.be.