Vacatures

Onthaalmedewerker team kunsten

A2 - contractueel - onbepaalde duur - halftijds

Functieomschrijving:

  • Als onthaalmedewerker ben je goed op de hoogte van het aanbod van Cultuur & Samenleving en sta je in voor een vlotte werking van de front-office.  Je ontvangt, informeert, adviseert, bedient en verwijst de burger door op een klantgerichte manier. Dit doe je op een efficiënte en professionele manier aan de balie, via telefoon of mail.
  • Je ondersteunt de uitleenactiviteiten van de bibliotheek, de ticketverkoop van Cultuur & Samenleving en verzorgt de eerstelijns ondersteuning van zaalverhuur. Hiervoor leer je op een vlotte manier werken met de ondersteunende systemen.
  • Je neemt een signaalfunctie op bij regelmatig voorkomende problemen en denkt mee over mogelijke oplossingen met het oog op bijsturen en verbeteren van de werking en neemt hierin ook zelf initiatief. Je geeft informatie door aan de betrokken teams.  

Lees de volledige vacature.

Solliciteren kan uiterlijk op 21 juni.

Stages 

Op zoek naar een stageplaats? Neem dan tijdig contact op met de volgende diensten: 

Balie en administratie: info@westrand.be
Communicatie: communicatie@westrand.be
Theatertechniek: techniek@westrand.be
Logistiek: logistiek@westrand.be

Vrijwilligers

Wil je als actieve vrijwilliger deel uitmaken van het Westrand-team? Westrand zoekt vrijwilligers voor de ticketcontrole bij voorstellingen, reporters en fotografen voor het tweemaandelijkse Westrandmagazine, promotiemedewerkers en helpende handen bij recepties en evenementen.

Of heb je misschien zin om scholenambassadeur te worden? Een aantal leerkrachten engageren zich vrijwillig om met kinderen naar familievoorstellingen te komen in de vrije tijd en af en toe een leuke omkadering op maat uit te werken.

Interesse? Laat het ons weten via communicatie@westrand.be of 02 466 20 30

Spontaan solliciteren

Stuur je cv en motivatie door naar communicatie@westrand.be.