Nieuws

 • Plannen voor plaats

  Op zaterdag 14 april toont Westrand de filmdocumentaire  van de Vlaamse bouwmeester, gevolgd door een debat.

 • OPROEP: bestuurders gezocht voor twee Dilbeekse vrijetijds-vzw's

  Heb je interesse om het beleid rond vrije tijd in Dilbeek mee vorm te geven? Heb je een uitgesproken visie en creatieve ideeën over de toekomstdromen en vrijetijdsbehoeften van één of meerdere klantengroepen? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen!

 • Vacature: polyvalent onderhoudsmedewerker (m/v/x)

  Stroom VrijeTijd/ Cultuur & Samenleving/ Team Kunsten zoekt een polyvalent onderhoudsmedewerker (m/v/x) - Deeltijds (0,5 VTE).

 • Westrand kiest duurzaamste vereniging

  Op zondag 12 november reikte het college van burgemeester en schepenen van Dilbeek de eerste duurzaamheidsprijs uit voor de duurzaamste vereniging en het duurzaamste evenement van Dilbeek. Het initiatief kwam van Westrand die voor de vierde keer op rij een duurzaamheidsevent organiseerde onder de noemer ‘The only way is UPcycling’. Kim Wyns, de duurzaamheidsambtenaar, bepaalde op deze criteria welke vereniging het beste scoorde en de winnende vereniging werd Chiro Don Bosco. Zij stimuleren hun leden actief om met de fiets te komen en nemen zelf het openbaar vervoer. Zij geven toe dat zij affiches drukken en servetten aankopen, maar steeds op gerecycleerd papier. Zij scoorden over het algemeen vrij hoog op alle onderdelen van de vragenlijst en waren dus de terechte winnaar van deze prijs. Zij gaan met waardebonnen van in totaal 250€ naar huis.
  Daarnaast werd ook het duurzaamste evenement beloond en deze prijs ging naar OKRA Groot-Bijgaarden. Zij leveren heel wat inspanningen om zowel hun eetfestijn als hun paas -en kerstfeest zo duurzaam mogelijk te organiseren met zo weinig mogelijk afval en duurzame voeding. Meer info: www.westrand.be/charter

 • Inzamelpunt in Westrand

   In het kader van het event 'The only way is UPcycling' organiseert Westrand 10 dagen lang een inzamelpunt in de inkomhal van Westrand. Breng ook jouw afdankertjes mee en maak die overvolle schuiven leeg! 

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.