Veelgestelde vragen

Hoe reserveer ik een zaal?

Informatie over al onze vestigingen, de mogelijkheden en het beschikbaar materiaal vind je op deze site. Heb je daarnaast nog vragen of wil je de beschikbaarheid nagaan, contacteer ons dan via zaalhuur@dilbeek.be.

Heb je jouw ideale locatie gevonden? Vul dan het reservatieformulier zo volledig mogelijk in en stuur het door naar zaalhuur@westrand.be of kom ermee naar de balie. Een zaal reserveren via de telefoon is niet mogelijk. De baliemedewerkers bekijken je aanvraag zo snel mogelijk en sturen een bevestiging via mail. 

Wat zijn de tarieven van de zalen?

Door de vele mogelijkheden werken we steeds met offertes op maat. Zo zijn de tarieven afhankelijk van het type evenement (aantal ruimtes, technische ondersteuning,...). Bovendien gelden er ook aparte tarieven voor socio-culturele verenigingen, non-profit organisaties en Dilbeekse verenigingen. Je kan vrijblijvend informeren naar de tarieven via zaalhuur@dilbeek.be.

Ik weet niet welke zaal het meest geschikt is voor mijn activiteit.

Op deze site vind je al heel wat informatie terug over onze vestigingen. Onderaan deze pagina vind je ook een handig overzichtje met de mogelijke locaties voor de meest voorkomende activiteiten. Daarnaast helpen onze baliemedewerkers je graag verder in de zoektocht naar een geschikte locatie. Kom gerust langs aan de balie van Westrand (openingsuren), mail zaalhuur@dilbeek.be.

Waar kan ik drank bestellen voor mijn evenement?

Je mag kiezen waar je drank aankoopt.

Als gebruiker van een gemeentelijke zaal kan je bij Drankenservice Schoentjes genieten van een korting van 10%. Download hier de prijslijst. Opgelet: het gaat om richtprijzen, vraag altijd eerst een offerte via order@schoentjes.be.

Voor fruitsappen kan je ook kiezen voor Oxfam Wereldwinkel. Download hier de prijslijst. Contacteer de winkel in Dilbeek via owwdilbeek@gmail.com