Oproepen 50 jaar Westrand

Vrijwilligers archief

Sinds de start van het feestjaar zijn we de geschiedenis van Westrand aan het uitpluizen door het archief te inventariseren en gedeeltelijk te digitaliseren. In het Westrandarchief zitten schatten van de voorbije jaren, van foto's tot affiches en gadgets. Maar niemand weet wat in welke doos zit. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! We zoeken nog enkele inventarisatievrijwilligers die zich 1 keer per week of 1 keer per maand een halve dag kunnen vrijmaken om mee de handen uit de mouwen te steken. Er is slechts 1 vereiste: gegevens kunnen ingeven in een tabellijst. 

Ben je geïnteresseerd? Breng ons dan op de hoogte via kunsten@dilbeek.be. Wij contacteren je dan voor een opleidingsmoment. 

Dilbeeks talent

Ben jij zanger(es) of speel je in een muziekband en wil je graag voor een publiek optreden of zit entertainen jou in het bloed? Ben je eerder een acteur, circusartiest, goochelaar, danser(es) of performer die zin heeft om een publiek te verrassen met een bijzondere act of voorstelling, laat het ons weten!  Ben je alleen, met een groep of band, amateur of (semi)professioneel? Alles kan!

Ben je benieuwd wat we hiervoor in petto hebben? Laat het ons weten en neem contact op via kunsten@dilbeek.be

Westrand foto's en verhalen

Kan jij ons nog helpen om het volgende te verzamelen? We zijn op zoek naar:

  • Mooie, sprekende foto’s van de voorbije 50 jaar van in/ voor/ op/ naast/ onder Westrand. 
  • Foto's van de bollenwinkel, de jeugdclub, de activiteiten in Westrand... 
  • Straffe verhalen van de voorbije 50 jaar. Heb je je bruidsfoto’s getrokken in de Westrand of heb je ooit samen met een Bekende Vlaming vast gezeten in de lift? Heb je met andere woorden hier gewoon iets supertof of origineel meegemaakt? 

Laat het ons weten en neem contact op via kunsten@dilbeek.be en kennis@dilbeek.be

Ontdek alle verhalen van 50 jaar Westrand

Verenigingen en organisaties

Zijn er bepaalde Dilbeekse verenigingen of organisaties die een samenwerking in het kader van 50 jaar Westrand zien zitten of die meer info willen over de verschillende activiteiten, neem dan gerust contact op met kunsten@dilbeek.be