NIEUW: whatsappkanaal

Ben jij ook één van de vrienden van Westrand?

 

Blijf elke week op de hoogte van wat er gebeurt in Westrand, met last minute aanbiedingen, leuke extraatjes bij een voorstelling of meer info dan wat er in de krant staat.

Vanaf seizoen 23-24 start Westrand met een nieuw communicatiekanaal. De vrienden van Westrand krijgen wekelijks een berichtje via een Whatsapp-kanaal met de info van het programma van de komende week. Daarnaast bieden we ook extraatjes aan zoals een nagesprek bij een voorstelling, een drankje in het foyer bij een première of last minute tickets bij een uitverkochte voorstelling. Redenen genoeg dus om onze vriend te worden. 

Waarom ben jij één van de vrienden van Westrand?
Omdat je ofwel een hele trouwe klant bent van ons huis, een filmkaart of abonnement hebt of omdat we jou gewoon leuk vinden en meer willen betrekken bij onze organisatie.

Hoe inschrijven?
Dat doe je helemaal zelf door in Whatsapp het kanaal 'De vrienden van Westrand' te gaan volgen. Vanaf dat moment sturen we wekelijks een cultuurshotje via dit kanaal! Deze link openen vanop je telefoon:  www.westrand.be/whatsapp

Lukt het niet? stuur dan een whatsapp-berichtje naar het nummer van Westrand 0492 18 00 75 en wij delen dan de kanaallink met jou

Toch nog vragen? mail communicatie@westrand.be 

Hier vind je de link 

 

 

Het kanaal bekijken vanop je telefoon: