Jelle Vermeersch

Goe genoeg

Amelie Albrecht
do 13 feb 20:30 - 22:00
do 13 feb
20:30 - 22:00
  • do 13 feb
    20:30 - 22:00
    theaterzaal (stoelkeuze)

Tegelijk arrogante en charmante humor, Amelie doet het!

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zorg maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al. Bekend zijn, is  echter niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte Instagramaccount krijgen. Wees gerust: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel “goe genoeg” zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar? 

Voorprogramma: Rik Van Geel.

De routines van Albrecht zijn strak, ontdaan van elk overbodig woord, en in sommige stukken is letterlijk elke zin een punchline.

De Morgen

Amelie Albrecht
Amelie ging op 27 januari 2024 in première met ‘Goe Genoeg’ en neemt Rik Van Geel mee als vaste support. Over Amelie In 2018 won Amelie Albrecht (°1993) Humo’s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière. Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘De Slimste Mens’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’. 2020 vergeten we, maar in 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar Leven’. 

Rik Van Geel
Rik Van Geel begon in 2014 nét voor zijn 40ste verjaardag met stand-up comedy. In 2018 én 2021 stond hij telkens in de halve finale van Humo’s comedy cup. Hij speelde al voorprogramma’s voor Soe Nsuki, Jeroen Leenders en Michael Van Peel, en stond in line-ups met zowat iedereen uit het Vlaamse circuit. Hij is vaste MC op de comedy avonden in de Seefbier brouwerij in Antwerpen. Je kan hem daar ook voor een rondleiding boeken… Van opleiding is Rik acteur. Mensen met een goed geheugen herinneren zich hem soms als “het Wisserke” uit het Eiland. Sindsdien was hij te zien in een boel dingen, het meest recent nog in Lukas Lelies “Doe Zo Voort” en Jonas Govaerts’ H4Z4RD. Vanaf januari 2024 is Rik het vaste voorprogramma van de tweede zaalshow van Amelie Albrecht: “Goe Genoeg”.

Pers

Arrogant en tegelijk charmant, grove borstel en kwetsbaar.
– in De Standaard

Een show die rockt als een plaat.
– in Knack Focus

Credits

Creatie en uitvoering Amelie Albrecht

Met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter

Duur van de voorstelling: 80 minuten zonder pauze

Link naar site gezelschap: www.ameliealbrecht.be